Industrimekaniker

Industrimekaniker

Industrimekaniker till ISOVER
Vi söker nu erfarna industrimekaniker till ISOVERs underhållsavdelning i Billesholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som industrimekaniker är arbetsuppgifterna i huvudsak kopplat till förebyggande och avhjälpande underhåll. Arbetsuppgifterna innefattar felsökning, reparation och översyn av produktionsutrustning och maskiner. Som mekaniker ingår du i underhållsteamet tillsammans med bland andra El- och Automation, Media och Processteamen.

En annan viktig del i rollen är arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för ISOVERs WCM-struktur (World Class Manufacturing) med stort fokus på förlustreducerings- och operatörsunderhållsprojekt.

Arbetstiden är förlagd till dagtid och schemalagd beredskap kommer på sikt att ingå i tjänsten.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. För att lyckas i tjänsten ska du ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och helst med direkt underhåll och reparation av maskiner i en industrimiljö. Meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller har god datorvana.

ISOVER är ett internationellt företag därför är det viktigt att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du innehar ett B-körkort och du har med fördel även truck- och traverskort samt licens för heta arbeten.

Som person är du en prestigelös lagspelare som har förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Det är viktigt att du är strukturerad och säkerhetsmedveten i ditt sätt att arbeta och du är en öppen, flexibel och noggrann person med hög känsla för service.

ISOVER erbjuder dig

ISOVER erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i en stor internationell koncern där du får arbeta med lösningar och produkter som är ledande på marknaden.

”RESPEKT FÖR DEN ENSKILDA MÄNNISKAN OCH MILJÖN” är allas ansvar och utgör basen för ISOVERs verksamhet samt är en förutsättning för att nå uppsatta mål. En säker arbetsmiljö är jämställt med produktion, försäljning och ekonomi, och skall ges vikt i såväl det dagliga som det långsiktiga arbetet.

I samband med rekryteringsprocessen genomförs en hälsoundersökning innefattande drog- och alkoholtestning.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har ISOVER valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Niklas Björk på JKS Sverige, 070-968 30 31.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Björk
Telefon 0709683031
Område Bjuv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 20 nov 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISOVER isolerlösningar – En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 180 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK. ISOVER är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom isolerlösningar. Vi finns i skånska Billesholm där glasullstillverkningen är etablerad sedan över 80 år. Våra kunder erbjuds ett komplett sortiment samt service inom innovativa, energieffektiva och hållbara isolerlösningar. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du här på www.isover.se och www.saint-gobain.com.
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.