Förrådsadministratör

Förrådsadministratör

Förrådsadministratör till ISOVER
Till ISOVERs tekniska förråd på underhållsavdelningen i Billesholm söker vi en erfaren förrådsadministratör.

Arbetsuppgifter

I rollen som förrådsadministratör är arbetsuppgifterna varierande. Du kommer främst att sköta olika typer av administrativa uppgifter som avser det tekniska förrådet, samt hantera beställningar i affärssystemet. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat registrering av material i SAP, leveransbevakning, inventeringar och hantering av inkommande gods. Som förrådsadministratör har du löpande kontakt med interna och externa kunder samt leverantörer och är delaktig i förbättringsarbete för att se till att förrådet ständigt är optimerat.

Arbetstider: dagtid, måndag-fredag.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppgifter sen tidigare, som administratör eller arbete inom förråds- eller lagerhantering. För att lyckas i tjänsten har du som söker goda kunskaper i svenska samt engelska. Vidare är det krav på B-körkort och truckkort. Det är meriterande om du har arbetat med SAP och har erfarenhet från processindustrin.

Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig och kvalitetsmedveten. Du är strukturerad och trivs med att ha ordning och reda omkring dig. Då tjänsten innebär mycket kontakter både internt och externt är du en social person som är duktig på att kommunicera. Du motiveras av att arbeta med att ständigt utveckla, effektivisera och optimera.

ISOVER erbjuder dig

ISOVER erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling i en stor internationell koncern där du får arbeta med lösningar och produkter som är ledande på marknaden.

”RESPEKT FÖR DEN ENSKILDA MÄNNISKAN OCH MILJÖN” är allas ansvar och utgör basen för ISOVERs verksamhet samt är en förutsättning för att nå uppsatta mål. En säker arbetsmiljö är jämställt med produktion, försäljning och ekonomi, och skall ges vikt i såväl det dagliga som det långsiktiga arbetet.

I samband med rekryteringsprocessen genomförs en hälsoundersökning innefattande drog- och alkoholtestning.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har ISOVER valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Niklas Björk på JKS Sverige, 070-968 30 31.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Björk
Telefon 0709683031
Område Bjuv
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISOVER isolerlösningar – En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 180 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK. ISOVER är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom isolerlösningar. Vi finns i skånska Billesholm där glasullstillverkningen är etablerad sedan över 80 år. Våra kunder erbjuds ett komplett sortiment samt service inom innovativa, energieffektiva och hållbara isolerlösningar. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du här på www.isover.se och www.saint-gobain.com.