Servicetekniker till specialmaskiner för grönsaker

Servicetekniker till specialmaskiner för grönsaker

Servicetekniker till specialmaskiner för grönsaker, Bjuv

RJ Maskiner AB har ett komplett maskinprogram från jordbearbetning till paketerad vara inom grönsaker. RJ Maskiner är importör för en rad olika maskiner från ett 20-tal leverantörer. Exempel på maskiner är självgående morotupptagare från ASA-Lift utrustade med GPS-styrning och tracks. Ett annat exempel är Steketees automatiska radrensare för rensning mellan plantorna med hjälp av ett kamerasystem. Exempel på förpackningsmaskin är ULMAs modeller som vars hjälp man kan förpacka allt från potatis i en 2 kg påse till sallad både inomhus och ute på fält.

Sedan 2015 är RJ Maskiner ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Felleskjøpet. Felleskjøpet är den norska motsvarigheten till Lantmännen. Felleskjøpet Maskin säljer välkända varumärken som John Deere och Väderstad på den norska marknaden men har också försäljning av specialmaskiner för grönsaker på sitt program.

Vi på RJ Maskiner har för avsikt att stärka vår serviceorganisation med ytterligare en servicetekniker. På RJ Maskiner sätter vi kund i främsta rummet, och som servicetekniker får du därför en central och mycket viktig roll i företaget.

Vi tror att du som söker är en noggrann och ambitiös person som gillar att ta eget ansvar samt har lätt för att jobba i grupp. Dina arbetsuppgifter blir att utföra service, felsöka och reparera kundernas maskiner.

En övervägande del av arbetet med att utföra service och reparationer sker ute hos kunden. Våra leverantörer kommer från hela Europa och därför är kunskaper i engelska ett krav. Utbildning på de olika maskinerna blir hos leverantörerna. Har du kunskaper inom lantbruk och har arbetat med liknande uppgifter tidigare är detta en fördel.

Kunskaper inom, mekaniska, elektriska och hydrauliska system bör vara goda. Många av våra produkter kräver uppkoppling till leverantörernas system för att göra förändringar och uppgraderingar på maskinerna. Datorn kommer därför bli ett viktigt arbetsredskap i ditt arbete.

B-körkort ses som en nödvändighet.

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

 

Har du frågor om tjänsten kontakta

RJ Maskiner 042-81555, Anders Ebelin 070-5881555

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till jobb@rjmaskiner.se

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/10 2018. Märk din ansökan med: Servicetekniker RJ Maskiner Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande.
Mer info
Kontaktperson Anders Ebelin
Telefon 042-81555
Email Mejla Anders Ebelin
Område Bjuv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rjmaskiner.se
Sista ansökningsdag 31 okt (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RJ Maskiner AB är grönsaksodlarens maskinleverantör med det kompletta programmet från jordbearbetning till paketerad vara. Vi förser dig med kundanpassade maskiner och kompletta linjer. Vi tar det fulla ansvaret vilket innefattar projektering, anpassning i fält, igångkörning, montage, installation och uppstart. Större installationer av till exempel tvätt- och sorteringslinjer samt igångkörningen av special-maskiner sker oftast i samarbete med personal från tillverkaren och RJ Maskiner så att kunden erhåller rätt feedback från starten. RJ Maskiner tar det fulla ansvaret för den efterföljande "after sales" biten innefattande service, reparation och reservdelsförsörjning.

RJ Maskiner AB har lång erfarenhet av maskiner till grönsaks- respektive potatisodlingen, sedan 1986 har vi helt varit inriktade på denna sektor av lantbruket. Verksamheten startade redan 1970 och skördemaskiner till grönsaker från den danska tillverkaren ASA-LIFT fanns med i programmet från begynnelsen. Under årens lopp har programmet utökats med flera leverantörer, så att RJ idag är er kompletta maskinleverantör. Företaget etablerade sig i Bjuv 1975 där utställning, kontor, verkstad och lager är inrymt i två fastigheter med en total yta av 1600 m².

RJ Maskiner AB är sedan 2015 ett helägt dotterbolag till den norska koncernen Grönt AS (gront.no) som ägs av norska lantmännen Felleskjöpet (felleskjopet.no). I koncernen ingår det totalt åtta företag i Norge och Sverige alla med anknytning till den gröna sektorn, Grönt AS ambition är att vara den ledande aktören inom den gröna näringen i Skandinavien.

RJ Maskiner AB kommer att drivas vidare i samma anda – samma personal, med ett utökat samarbete med de norska maskinföretagen Bjerknes och Bye som ingår i koncernen. Vi representerar i de båda länderna samma tillverkare såsom Asa Lift, Ekko, Monosem, Checchi, Steketee etc.