Truckförare för omgående start sökes till Ekeby!

Truckförare för omgående start sökes till Ekeby!

Är du en utpräglad lagspelare? Är resultatinriktat arbete det som driver dig till att vilja gå till jobbet? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet innebär lossning och lastning av gods med motvikstruck, skjutstativtruck och plocktruck. Du som söker skall ha god vana av truckkörning. Du kommer att arbeta ute hos vår kund där uppgifterna är att hantera förpackat material så som kakor, bakverk och desserter!

Du kommer även att arbeta i kundens egna affärssystem FLEX där du kommer att handskas med ordrar samt kunna planera ditt arbete för dagen. Därför är det ytterst viktigt att du som person är självständig och öppensinnad.

Arbetet är förlagt vardagar mellan 07:30-16:30

Din profil:

Vi söker dig som är intresserad av heltidsarbete och som trivs med att jobba mot tydliga mål där effektivitet uppskattas.

Du har truckkort A+B och du är en person som trivs i en självständig roll och gillar att ta egna initiativ, men samtidigt har lätt att jobba tillsammans med andra i ett team.

Krav:
  • Truckkort (A+B)
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Intresserad? Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen

Om OnePartnerGroup:

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som kan passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i Söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekrytering - och bemanningsföretag du också.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se