Produktionschef till Logent Site för HelloFresh, Bjuv

Produktionschef till Logent Site för HelloFresh, Bjuv

Om tjänsten
Som Produktionschef hos oss kommer du kunna vara med och påverka vår resa framåt och medverka till HelloFresh framgång. Du har en ledande nyckelposition med stort eget ansvar där du ges möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet. Som vår Produktionschef bygger och leder du ditt produktionsteam med ca 400 medarbetare, inklusive teamledare och skiftledare i vardagen, med löpande rapporteringsansvar till Operations Manager på vår Logent Site för HelloFresh i Bjuv. Med ditt övergripande resultat- personal- budget- och arbetsmiljöansvar för ditt produktionsteam följer du upp, stämmer av och informerar berörda om status och vidtar eventuella åtgärder vid avvikelser från planer. Du ansvarar för att produktionen bedrivs och utvecklas enligt våra mål, säkerställer att leverans och dina medarbetare följer avtal, lagar och föreskrifter. Du är en naturlig ledare och förebild med en god förmåga att kommunicera både i tal och också skrift, trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer och motiverar andra till utveckling. Du anser att det är viktigt med god planering och regelbunden avstämning vad gäller både tid, ekonomi och kvalitet. Du är drivande att lösa utmaningar på bästa sätt och förstår vikten av att kunna reflektera och prioritera att organisera för att genomföra din strategi. Du har ett helhetsperspektiv och lägger fokus på att ständigt ligga steget före. Du är kostnadsmedveten och driver förbättringsprocesser och standardisering av våra tillverkningsprocesser.

Din profil
Du är strukturerad, och har flera års goda ledaregenskaper gärna från tillverknings- eller produktionsindustrin tillsammans med ett genuint intresse av produktion och tillverkning och att leda och utveckla dina medarbetare. Du kan uppvisa dokumenterat goda resultat från att tidigare ha lett och utvecklat en produktionsteknisk avdelning eller liknande. Du har en utbildning inom maskinteknik, produktionsteknik, industriell ekonomi eller kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet. Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor. Känner dig mycket bekväm att jobba i digitala stödsystem. Vi tror att du bor inom ett rimligt pendlingsavstånd till Bjuv.

Om Logent
Logent är en oberoende logistikpartner som erbjuder skräddarsydda logistiklösningar för våra kunder. Våra styrkor är vår breda kompetens, vår förmåga att designa nya lösningar, implementera förändring och säkerställa drift av logistiklösningar med hög kvalitet och hög effektivitet baserat på våra kunders behov. www.logent.se

Om ansökan
Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan, 2022-12-19. Har du frågor kring tjänsten, välkommen att mejla lena.sjo@logent.se, Lena Sjö Rekryteringsspecialist, Logent AB.

Mer info
Kontaktperson Lena Sjö
Telefon 0841003161
Område Bjuv
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.logent.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se