Lager- och Produktionsmedarbetare till Logent/ Hello Fresh i Bjuv

Lager- och Produktionsmedarbetare till Logent/ Hello Fresh i Bjuv

Om tjänsten

Till vår produktion av matkassar för HelloFresh i Bjuv söker vi nu produktionsmedarbetare. Arbetsuppgifter innebär bland annat packetering av matkassar, påfyllnad av råvaror, inventering, godsmottagning och truckkörning.

Arbetstiderna är förlagda under måndagar, torsdagar, fredagar och lördagar under dagtid. Tjänsten är på 32 arbetstimmar per vecka, men kan komma att utöka till 40 timmar.

Om kunden

Hellofresh är ett snabbväxande företag inom foodtech och e-handel.
Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil

Du blir en viktig ambassadör för vår verksamhet gentemot både medarbetare och vår kund. Det är därför viktigt att du har ett bra bemötande och föregår med gott exempel. Du bör vara bra på att hantera människor och ha god förmåga att hantera högt tempo.

För att vara rätt person för den här tjänsten måste du vara flexibel och prestigelös att utföra varierande uppgifter inom produktionen stort som smått, även de dagar vi har mindre produktion. Vi ser positivt på att du tar mycket egna initiativ och kommer med förslag på förbättringar/effektiviseringar.

Det är meriterande om du har haft någon form av produktionserfarenhet sedan tidigare. B-körkort och tillgång till bil samt truckkort är även meriterande.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.