Konsultchefsassistent Site

Konsultchefsassistent Site

Om tjänsten

Nu söker vi nästa stjärna för Logents samarbete med Hello Fresh!
Har du erfarenhet av rekrytering, personaladministration som söker ny utmaning i ett spännande bolag med teamkänsla och positiv stämning? För dig som trivs i en roll med stort eget ansvar där du får arbeta med bemanning & rekrytering av kollektiv personal.

Som konsultchefsassistent hos oss kommer du ha en viktig roll i allt som berör bemanning på siten. Du får ett arbete med stor variation och dina arbetsuppgifter inkluderar att ansvara för rekryteringsprocessen, administration, introduktion och vara en del i den dagliga personalplaneringen på siten.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt driv med god initiativförmåga, prestigelöshet och känner dig trygg i att arbeta övergripande med rekrytering.
Rollen kräver att du självständigt driver din vardag framåt. Som konsultchefsassistent har du ett starkt team i ryggen, som tillsammans levererar hög kvalitet mot kund. Det är en självklarhet att du är intresserad av rekrytering, personalfrågor och har svart bälte i administration.

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom Personal eller HR, alternativt tidigare arbetslivserfarenheter inom något av dessa områden. B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har arbetat med kollektiv bemanning och har erfarenhet av affärssystemet Intelliplan.
Har du erfarenhet av komplexa bemanningslösningar eller suttit on-site är detta givetvis något vi anser som intressant.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Distriktschef Alexandra Borup på alexandra.borup@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se