Extra personal till kyllager i Bjuv!

Extra personal till kyllager i Bjuv!

Nu söker vi dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill arbeta extra måndag till söndag under dygnets alla timmar på ett fartfyllt arbete i Bjuv.

Om tjänsten

Kanske studerar du, driver egen verksamhet eller har en annan sysselsättning på deltid som gör att du vill bli en del av vår arbetsstyrka.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du arbetar fysiskt i ett kylt livsmedelslager. Arbetsuppgifterna innebär plock och pack samt kvalitetskontroller av livsmedel.

Om kunden

Hellofresh är ett snabbväxande företag inom foodtech och e-handel.
Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta 2-3 dagar i veckan och har erfarenhet av livsmedelsproduktion samt trivs i att arbeta i en fartfylld miljö. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i. Som konsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (studier, annat arbete, eget företag)
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B Körkort och tillgång till bil
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom livsmedelsindusproduktion

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och intyg på bisyssla. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Vi tar inte emot ansäkningar via telefon eller mail så vi ber dig att ansöka via länken.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se