Administrativ Operation Manager inom logistik till HelloFresh, Logent

Administrativ Operation Manager inom logistik till HelloFresh, Logent

Om tjänsten

Till Logents produktionsverksamhet för HelloFresh i Bjuv söker vi nu en resultatinriktad och analytisk Administrativ Operation Manager med ansvar att driva och utveckla ständiga förbättringar i verksamhetens produktionsflöden. Vill du vara med på en spännande resa och driva förändring i expansionen av HelloFresh och Logents verksamhet är det här en unik möjlighet för dig!

Som Administrativ Operation Manager arbetar du nära Site Manager och Produktionschef med ansvar för att driva förändringsarbete och ständiga förbättringar med fokus på kostnadseffektivitet och långsiktig lönsamhet. Parallellt med att du är ute i verksamheten, tar fram siffror och analyserar flödena så arbetar du med business case och handlingsplaner som bidrar till att produktionsverksamheten når uppsatta produktivitets- och lönsamhetsmål. Du skapar presentationer och medverkar vid interna och externa möten med kund. Du rapporterar till Site Manager, tjänsten är på heltid och tillsvidare och placerad vid HelloFresh produktionssite i Bjuv.

Din profil

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning såsom civilingenjör eller civilekonom med inriktning på logistik och supply chain. Du kan vara nyutexaminerad eller hunnit arbeta några år i en liknande roll med logistikutveckling inom produktion eller lagerlogistik. Du har goda kunskaper i excel och är van att ta fram och hålla presentationer.

Du är analytisk, gillar utmaningar och motiveras av att driva förändringsarbete, lösa problem och skapa goda resultat. Som person är du trygg, stabil och relationsskapande samt har förmågan att lägga i en högre växel när det krävs. Du är kommunikativ och trivs i samarbete med andra likväl som du är bra på att arbeta självständigt och driva de egna projekten framåt.
För dig som har affärssinne, en utåtriktad ådra och gillar mötet med kund där du får möjlighet att presentera dina och företagets förbättringar kommer att stortrivas i rollen som Administrativ Operation Manager hos oss!

Intresserad av tjänsten?

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Administrativ Operation Manager. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel. 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!

Om Logent
Logent är ett Logistik- och Bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige och sysselsätter totalt 3000 personer. Logent Lager är ett affärsområde som erbjuder drift och utveckling av logistik inom lager och distribution genom outsourcing eller insourcing. Vi erbjuder kompletta lagerlösningar med mervärdestjänster som ger våra kunder kostnadsfördelar vid drift av hela eller delar av logistiken. Läs mer på www.logent.se
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se