Serviceingenjör

Serviceingenjör

För vår kunds räkning direktrekryter vi en serviceingenjör

Kloosterboer utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. Genom ett nära samarbete och långsiktigt partnerskap, levererar Kloosterboer lägre kostnader och högre servicenivåer till sina kunder. Vi är ett av de ledande företagen i branschen och har idag en samlad lagervolym (kylda lager) på över 3 miljoner kubikmeter och ett uppskattat årligt varuflöde motsvarande 2 miljoner ton. Vi tillhandahålla ett brett utbud av logistiktjänster till våra kunder och förutom lager erbjuder vi, transporter, distribution och tulladministration. Genom fokus på innovation, hållbarhet och effektivitet är vårt mål är att skapa en så effektivt integrerad logistikkedja som möjligt för våra kunder.

Kloosterboer driftar ett modernt helautomatiserade fryslager i Bjuv som förbrukar 40 procent mindre energi än ett traditionellt fryslager. Fryslagret, som är norra Europas största, är 38 meter högt, rymmer ca 440 000 kubikmeter frysta varor, -25 grader, och har en kapacitiet att årligen lasta 550 000 pallar in och ut från lagret. Lagret har en reducerad syrenivå och är en 3PL-lösning som möjliggör att flera kunder kan lagra och samdistribuera sina varor genom lagret. Det ger både miljömässiga och ekonomiska fördelar för alla parter.

Nu söker vi en Serviceingenjör som ska felhantera, planera, underhålla och bistå vid projekt/ombyggnad inom One Maintenace och därmed Kloosterboer gruppen. Det kommer innebära upp till 90 resdagar per år inom Europa till bl a våra anläggningar i Norge, Holland och Frankrike. Serviceingenjörerna rapporterar till vår Technical Manager och placeringsorten för tjänsten är i Bjuv.

I din roll som Serviceingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsområden vara att:

Säkerställa att
företagets logistiksystem fungerar på ett optimalt sätt, med ett aktivt fokus på förbättringar och avvikelseminimering (felsökning, problemlösning, analys).

Bygga upp, underhålla och förbättra rutiner och processer.

Samordna och planera arbetet tillsammans med projektteamet.

Utbilda interna och externa medarbetare.

Se till att arbetet sker enligt de regler, instruktioner och säkerhetsföreskrifter som implementerats.

Beställa reservdelar till nästa servicebesök.

Montage och installation av olika produkter.

Skapa KPI-rapporter för anläggningar både externt och internt för att utvärdera verksamheterna.

Planera underhållsarbete i CMM verktyget Maintmaster

Vi söker dig med bred teknisk kunskap.
För att lyckas som serviceingenjör hos oss behöver du ha mekanik-el- IT och grundläggande automationskunskaper. Erfarenhet av felsökning och drift av
PLC-styrda system. Du behöver erfarenhet från PLC-programmering och någon typ av styrsystem, arbete på hög höjd, truckkort, heta arbeten och liftcertifikat. Vi ser gärna att du har begränsad elbehörighet och att du kan läsa el-scheman. Det är meriterande om Du har erfarenhet av

CMMs verktyg Maintmaster.

Du har goda kunskaperi MS Officepaketet.
Eftersom Kloosterboer är ett internationellt företag behöver du även flytande kunskaper både i svenska och engelska. Goda tyska kunskaper är meriterande. Erfarenhet av besiktningsarbete och kvalitetskontroll är önskvärt. Du är service minded som person och van vid att tänka kostnadseffektivt och miljömässigt. Du är noggrann, kan ta beslut och prioritera även i komplexa ärenden. I pressade situationer fortsätter du att prestera tills dess att du nått ditt mål även om du upplever motgångar. Du har förmågan att samarbeta med olika grupper för att uppnå arbetsplatsens gemensamma mål.

Vi erbjuder Dig möjligheten att arbeta med ny och modern utrustning för automatiserad logistik. Du tycker om att arbeta högt och lågt och ser möjligheten att vara med och bygga teamet Kloosterboer som en inspirerande utmaning!

I denna rekrytering har Kloosterboer valt att samarbeta med AG Johnsen och hänvisar alla ansökningar till sandra.lecke@agjohnsen.com, det går också bra att klicka på Ansök-knappen och bifoga CV och personligt brev.
Mer info
Kontaktperson Sandra Lecke
Telefon 0737083513
Email Mejla Sandra Lecke
Område Bjuv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.agjohnsen.com/
Sista ansökningsdag 8 mars (44 dagar kvar)