Mekaniker till Isover Saint Gobain

Mekaniker till Isover Saint Gobain

Ingress om kunden
ISOVER isolerlösningar - En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Dalapro, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 170 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK. ISOVER är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom isolerlösningar. Vi finns i skånska Billesholm där glasullstillverkningen är etablerad sedan över 80 år. Våra kunder erbjuds ett komplett sortiment samt service inom innovativa, energieffektiva och hållbara isolerlösningar. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.isover.se och www.saint-gobain.com.

Ingress om oss

Arbetsbeskrivning
ISOVER söker nu en erfaren mekaniker till vår underhållsavdelning i Billesholm. Arbetstiden är förlagd till dagtid och schemalagd beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

I rollen som mekaniker är arbetsuppgifterna i huvudsak kopplat till förebyggande och avhjälpande underhåll på hela produktionsanläggningen. Arbetsuppgifterna innefattar också felsökning och översyn av vår produktionsutrustning och våra maskiner. En annan viktig del i rollen är också arbetet med förbättringsprojekt inom ramen för vår WCM-struktur med stort fokus på förlustreducerings- och operatörsunderhållsprojekt.

Utbildning
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasialnivå eller motsvarande.

Erfarenhet

Du ska ha jobbat med liknande uppgifter tidigare och helst direkt underhåll av maskiner i en industrimiljö.

Personliga kvalifikationer
Som person är du strukturerad när det kommer till såväl arbetssätt som dokumentation. Du har ett stort teknikintresse, är självgående och lösningsfokuserad. Arbetsgruppen består av ca15 mekaniker som arbetar nära tillsammans, för att lyckas i rollen är det därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga.

God datorvana och kunskap i Office-paketet är ett krav.
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av förbättringsarbete såsom WCM.
B-körkort är ett krav.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi kommer hålla intervjuer löpande så vänta inte med att skick in din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Startdatum
Enligt överenskommelse.
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.