Tekniker - Husbil och husvagn

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och samtidigt behålla en god servicenivå. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och en god vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling.

Vår anläggning i Bjuv sysselsätter idag cirka 10 personer inom försäljning, verkstad och butik och vi ser stor tillväxtpotential i detta område. Nu utökar vi vår styrka och söker dig som tillsammans med våra medarbetare skall driva och utveckla verksamheten till nästa nivå.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med service och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. Jobbet innebär en stor variation av olika moment; Montering, bodelsservice, samt reparationer av bodel och komponenter i den samma. En husbil är likt ett hus inrett med el och värmesystem och har allt ifrån sov och badrum till vardagsrum och kök. Tjänsten är både stimulerande och varierande och ställer höga krav på en problemlösningsförmåga samt stort kundfokus.

Om dig
Vi söker dig med god teknisk kompetens samt med en vana av systematisk felsökning beträffande el. Arbetet kan dessutom innefatta snickeri, montering av tillbehör, reparation av trasiga komponenter, dragning av vattenledningar mm. och därför söker vi Dig med ett stort allmänt "händighetsanlag". Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårat team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt men också i grupp.

El-utbildning är meriterande.

Ansökan
Frågor om tjänsten besvaras av Sigmund "Sigge" Lakota tel: 042-830 93. Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev + CV!
Maila din ansökan till: linda@forsbergsfritidscenter.se
Mer info
Kontaktperson Sigmund Sigge Lakota
Telefon 042-830 93
Område Bjuv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (35 dagar kvar)