Fastighetschef

Fastighetschef

Fastighetschef till Foodhills Fastighet AB i Bjuv

Om tjänsten
Som fastighetschef har du ett helhetsperspektiv och det övergripande ansvaret för den dagliga förvaltningen av våra fastigheter i Bjuv och får en utvecklande och varierande arbetsdag. Du rapporterar till VD och har personalansvar för cirka 3 personer. Foodhills Fastighet AB är ett mindre fastighetsbolag med fem anställda som äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Bjuv om cirka 100 000 kvm. Bolaget är delägt av bland annat Catena AB som är noterat på Stockholmsbörsen, Midcap.

Som fastighetschef arbetar du bl.a. med följande:
  • Upprättande av budget och budgetuppföljning samt annan ekonomisk uppföljning och rapportering
  • Planering av underhåll och reparationer
  • Säkerställa att lagar och regler efterföljs och att besiktningar görs i tid
  • Kontraktsskrivning och uthyrning
  • Projektledning
  • Arbetsledning
  • Kravställare vid upphandling av driftsavtal och övriga avtal
  • Personalansvar med tillhörande uppgifter
  • I övrigt förekommande uppgifter
Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av fastighetsbranschen - både i ekonomiskt och tekniskt hänseende. Erfarenhet av kommersiell förvaltning och personalansvar är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap om hyresavtal och entreprenadavtal. B-körkort är ett krav och vi förutsätter att du är datorvan och kan Officepaketet. Du är ansvarstagande, kommunikativ och har ett affärsmässigt och serviceinriktat synsätt, en prestigelös lagspelare som har förmåga både till samarbete och självständigt arbete. Du är bra på prioritera, men kan ändå vara flexibel och kan i en händelsestyrd vardag omprioritera vad som är viktigt.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Då nuvarande fastighetschef går i pension till sommaren ser vi gärna ett tillträde av tjänsten så snart som möjligt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att skicka in ansökan med CV senast den 5 mars 2020 till info@catenafastigheter.se. Urvalsprocessen kommer starta i mars. Frågor om tjänsten besvaras av fastighetschef Lennart Wiberg, tel 042-17 04 85, lennart.wiberg@foodhills.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (17 dagar kvar)