Spännande uppdrag som kvalitetskontrollant sökes till Bruks Siwertell AB

Spännande uppdrag som kvalitetskontrollant sökes till Bruks Siwertell AB

Bruks Siwertell är ett globalt och lokalt företag med huvudkontoren etablerade i USA, Sverige, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan. De är ledande inom lösningar för bulkhantering och träbearbetning. Material som kommer ifrån skog, åkrar, gruvor och stenbrott är råvaror som våra maskiner tar sig an. Vår huvudsakliga sysselsättning är att konstruera, producera och leverera system inklusive lastning, lossning, transport, stapling och produktion. För mer information, vänligen besök vår webbsida: https://bruks-siwertell.com

Just nu söker vi en ny talangfull person till ett uppdrag som kvalitetskontrollant. Du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta hos oss på Bruks Siwertell AB i trevliga lokaler i Bjuv.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

I detta uppdrag kommer du att genomföra kontrollarbete på köpta och egentillverkade komponenter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
 • Periodisk kontroll och kalibrering av kontroll och mätutrustning.
 • Dokumentation
 • Upprätta erforderliga felrapporter och upprätthålla statistik över detta i datasystemet.
 • Besöka underleverantörer i närområdet
Kravprofil
 • Tekniks gymnasieutbildning
 • Några års erfarenhet av praktiskt kontrollarbete inom området.
 • Allmänna kunskaper om kalibrering av olika mätverktyg och utrustningar.
 • Ha erfarenhet av olika mätverktyg/utrustningar
 • Goda kunskaper i engelska.
 • B-körkort
Personliga egenskaper

Vi söker dig, tjej eller kille som kan arbeta självständigt men också ha en god samarbetsförmåga. Som mättekniker är det viktigt att du är noga i din roll som kvalitetskontroller. Vi ser gärna att du är:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
Anställning/omfattning/tjänstgöringsort

Uppdraget är ett vikariat på 7 månader. Heltid/dagtid. Tjänstgöringsorten är Bjuv.

Tillträdesdag

Juni

Information

Det är av största vikt att bifogade filer finns med redan i samband med att du ansöker, eftersom en inskickad ansökan inte i efterhand kan redigeras. De filformat som garanterat stöds av vårt system är .pdf, .docx, .doc och .jpg. Övriga filformat riskerar att ställa till problem.

Vi kommer att tillämpa testfrågor i urvalet av sökande.

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Peppe på telefonnummer 0767-606392. Har du frågor om rekryteringen vänligen kontakta rekryteringsansvarig Olivia Gunnarsson, olivia.gunnarsson@lernia.se eller på 0722-036407. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.