Säljare inom lantbruk

Säljare inom lantbruk

Har du erfarenhet av förpackningsutrustning som tvättlinjer, sorteringslinjer, vågar och förpackningar? Vill du vara en del utav en ledande leverantör utav maskiner till grönsaksindustrin så ges nu möjligheten att göra framgångsrika affärer som säljare till ett spännande företag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetMer information om företaget kommer att ges vid intervju.

ArbetsuppgifterArbetet innebär täta kontakter med kund, skriva offerter och få ett affärsavslut med marknadsföringsaktiviteter. Du deltar aktivt i företagets försäljning med spetskompetens där du även utför beräkningsinställningar, prognosarbete och förberedelse av produkterna. Vidare ansvarar du för att ge utbildning och produktinformation då du är en betydande länk mellan leverantör och företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • God kunskap om branschen
  • Erfarenhet utav en liknande roll
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
  • Körkort B
För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta med försäljning och marknadsrelaterade aktiviteter med ett sinne för ekonomi och marknad. Du har en god samt effektiv kommunikationsförmåga då du har en nära dialog med kunder och leverantörer. Vidare är du resultatorienterad med en god kommunikationsförmåga och känsla för relationsbyggande där du samarbetar bra med andra, delar kunskap, erfarenheter och information. Du har även en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt med ett stort ansvarstagande.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Bjuv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!