Innesäljare till företag inom lantbruksindustrin

Innesäljare till företag inom lantbruksindustrin

Har du erfarenhet av att arbeta med orderhantering och försäljning av reservdelar? Har du dessutom ett tekniskt intresse och erfarenhet från AGRO / lantbruksindustrin? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vår kund, en ledande leverantör av maskiner inom grönsaksindustrin, söker nu en innesäljare. Här erbjuds du en kundnära roll med mycket frihet under ansvar i ett växande företag.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetMer information om företaget kommer att ges vid intervju.

ArbetsuppgifterSom innesäljare ansvarar du för försäljningen av reservdelar avsedda för grönsaksmaskiner. Maskinerna inkluderar sådana som används för sortering, tvättning, skalning, vägning, förpackning m.m. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att ta emot inkommande förfrågningar och ordrar från kunder, primärt per telefon. Vidare är din uppgift att agera rådgivande, kontakta leverantörer och finna den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för kund. Företagets kunder och leverantörer finns både nationellt och internationellt, anledningen till att goda kunskaper i engelska är ett krav. Utöver försäljning och orderhantering kommer du att arbeta med inköp samt hantering av logistikkedjan. Rollen innefattar därtill administrativa arbetsuppgifter såsom registrering av in- och utleveranser, fakturering och offertskrivning. Du blir del av ett engagerat team i Bjuv med bred erfarenhet inom branschen!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot lantbruk
  • Erfarenhet av lantbruk, meriterande om du arbetat med grönsaksmaskiner
  • God teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska i tal och skrift
  • Truck-kort
  • Körkort B
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som uppskattar att skapa god kontakt med människor och att lösa problem som bidrar till nöjda kunder. Som säljare har du en förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden för att på så sätt bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med att använda telefon som ditt främsta arbetsredskap då kund- och leverantörsdialogen primärt sker genom telefonsamtal. Vidare för att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsvariation utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Arbetet präglas av frihet under ansvar och i rollen förväntas du därmed att arbeta strukturerat och självständigt med ett stort ansvarstagande. Därtill ser vi att du är prestigelös som person, stöttar ditt team där det behövs och bidrar naturligt till den familjära stämning som råder på företaget.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Bjuv
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lantbruk, agro, sälj, säljare, innesäljare, reservdelar, maskiner, grönsaksmaskiner, grönsaksindustri, heltid, Bjuv
Mer info
Område Bjuv
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!