Hoppa till innehåll

Distriktssköterska/Sjuksköterska välkomnas till Myrvikens Hälsocentral!

Om arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård, söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? På Myrvikens hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus. Vi erbjuder ett spännande som distriktssköterska/sjuksköterska med härliga kollegor. Du blir en del av ett bra gäng som uppmuntrar och stöttar varandra! Myrvikens hälsocentral är en trivsam och väl fungerande arbetsplats som ligger ca 4 mil från centrala Östersund. På hälsocentralen i Myrviken arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Sjukgymnastik och PSE delas med Svenstaviks hälsocentral. Totalt är vi 15 medarbetare som arbetar här. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska är en variation av telefonrådgivning, bokning av patientbesök, mottagningsarbete. Vi har även öppenmottagning några timmar dagligen. Det gör att arbetet är omväxlande och självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning som distriktssköterska är meriterande, liksom erfarenhet från arbete vid hälsocentral. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där god samarbetsförmåga och förmåga till ett flexibelt arbetssätt är viktigt. Vi ser gärna att du har en positiv inställning till nya uppdrag och har ett förändringsinriktat arbetssätt.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Region Jämtland Härjedalen logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Anna Arnlo
Email
Telefon

Liknande Jobb