Vi söker renhållningsarbetare/ÅVC personal

Vi söker renhållningsarbetare/ÅVC personal

Vatten och Miljöresurs är ett nybildat kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar även för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet. Vatten och Miljöresurs omsätter ca 110 miljoner och har 70 medarbetare. Inom bolaget finns 9 återvinningscentraler och det är till området östra Härjedalen vi söker en medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som ÅVC personal vid området östra Härjedalen kommer du växelvis att arbeta vid Svegs, Lillhärdals, Ytterhogdals och Lofsdalens ÅVC där man tar emot kunder som kommer med sitt grovavfall. Det kan vara allt från soffor och sängar till TV apparater och farligt avfall. Du kommer att arbeta i team där prestigelöshet är lika naturligt som att vara beredd att ta i när det behövs. Att ÅVC:n är städad och presentabel är ert gemensamma ansvar. Vid perioder kan belastningen på ÅVC:n öka vilket medför krav på din förmåga att kunna samarbeta, överblicka flera saker samtidigt och vara stresstålig.

Om dig
För att trivas i rollen som renhållningsarbetare krävs det att du är hjälpsam, lösningsorienterad och innehar en utpräglad känsla för service. Eftersom du träffar och hanterar kunder på daglig basis ser vi att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och utmaningar. Det kan även förekomma tunga lyft emellanåt.

Då du arbetar nära dina kollegor är det viktigt med god samarbetsförmåga samt att du är driven och bidrar med positiv energi. Vidare ser vi även att du är van att ha flera bollar i luften.

Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

Kvalifikationer:
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Fullständig gymnasieutbildning
  • Social kompetens
Meriterande:
  • Tidigare erfarenheter inom återvinningsbranschen
  • Kännedom om farligt avfall
  • Körkort BE, samt motorsågs och röjsågskörkort
  • Allmän datorvana
  • B-körkort
Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten är heltid och innebär anställning tillsvidare, med tillträde 2020-01-02. Tjänsten innefattar kvälls och helgtjänstgöring. Provanställning kommer att tillämpas. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Skicka ansökan, personligt brev och CV, till jobbansokan@vattenmiljoresurs.se
Ange "Ansökan renhållningsarbetare" i ämnesraden
Sista ansökningsdatum: 2019-11-30
Mer info
Område Berg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenmiljoresurs.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vatten och Miljöresurs är ett kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner.

Vi ansvarar för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar i Bergs och Härjedalens kommuner.

Vi ansvarar även för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vi producerar och distribuerar dricksvatten samt tar hand om och renar avloppsvattnet.

Vatten och Miljöresurs omsätter ca 110 miljoner och har 70 medarbetare.