Du är tillsammans med vår kökschef ansvarig för köket. Du kommer att leda och planera arbetet för dina medarbetare på ditt skift. Som Sous-chef är du tillsammans med kökschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar uppfyller våra kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.

Vi välkomnar dig med erfarenhet som Sous-chef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, stresstålig, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus.

Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå ditt mål. Med entusiasm, nytänk, flexibilitet och ordning & reda blir du en tillgång i vårt kök.

Vi har personalboende.



Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidaretjänst - alternativt säsongsanställning.

Från och med 20/7 2019.

Lön

Enligt avtal

Kontaktperson

För frågor om tjänsten, kontakta Oskar Häggkvist, Restaurangchef, oskar.haggkvist@storhogna.com

Ansökan

Vi tar emot ansökan via epost:
Oskar Häggkvist, Restaurangchef, oskar.haggkvist@storhogna.com

Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med din ansökan.

Läs mer om Storhogna Högfjällshotell & Spa på storhogna.se.
Mer info
Område Berg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.storhogna.se/
Sista ansökningsdag 8 juli 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö!

Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö,
Vemdalen och 11 mil från Östersund. Vi håller stängt 26/5-26/7.