Tandsköterska till Folktandvården Berg

Tandsköterska till Folktandvården Berg

Om arbetsplatsen
Utvecklande jobb som tandsköterska inkl. fritid* Välkommen till folktandvården Berg! Vår klinik ligger i centrala Svenstavik vid södra änden av Storsjön i Bergs kommun, ca 6 mil söder om Östersund. Här är det nära till naturen och skidanläggningarna i Klövsjö och Vemdalen. Kliniken har ca 3000 patienter varav ca 1100 är under 23 år. Kliniken är planerad för 2 tandläkare, där en tjänst i nuläget är vakant. Därför söker vi nu nya medarbetare, även tjänst som tandläkare och hygienist annonseras. Kliniken har 5 behandlingsrum i moderna och rymliga lokaler. I dagsläget jobbar 1 tandläkare och 2 tandsköterskor på kliniken. * Upptäck länets fantastiska natur med fjälltoppar, fiskevatten och skidspår!

Arbetsuppgifter
Arbetet är omväxlande och innebär såväl assistans, som eget patientarbete, reception och administration. Patienterna består av både barn och vuxna.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning, helst med några års yrkeserfarenhet

Övrigt
Folktandvården i länet har femton allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår nya jourklinik, tandakuten i Östersund. Som medarbetare i Folktandvården Region Jämtland Härjedalen erbjuds du friskvårdspeng. Vi arbetar också för hälsofrämjande scheman, naturligtvis i kombination med verksamhetens behov. Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt. Du erbjuds även rabatter vid köp på olika företag. Ring oss gärna så berättar vi mer!
Mer info
Kontaktperson Berit Holmquist Bodemyr
Telefon 070-2010705
Område Berg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (11 dagar kvar)