ST- läkare till Svenstaviks hälsocentral

ST- läkare till Svenstaviks hälsocentral

Om arbetsplatsen
Spännande läkarjobb inkl. härliga kollegor, du blir en del av ett bra gäng som uppmuntrar och stöttar varandra! Vill du vara med och utveckla framtidens hälsocentral? Söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? På Svenstaviks hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla tjänster innehas av tillsvidareanställda. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus. Svenstaviks hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil och lättakut, där vi arbetar tillsammans som ett team. Här arbetar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, medicinska analytiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har egen röntgenmottagning med röntgensjuksköterska, psykosocial enhet med kuratorer och PTP-psykolog samt sjukgymnastik med fysioterapeuter som delas med Myrvikens hälsocentral.

Arbetsuppgifter
Vi söker en ST-läkare i allmänmedicin. En kombination av en engagerad studierektor, en bra ST-utbildning med lärande och fortbildning i fokus tillsammans med en trivsam arbetsplats med erfaren handledare och härliga kollegor kommer att ge dig en bra start i yrkeslivet. Hos oss möter du patienter i alla åldrar från BVC till äldrevård vilket ger dig en spännande bredd i arbetet. Vi erbjuder individuella och flexibla lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden. Hälsocentralen ligger inom pendlingsavstånd från Östersund och arbetstiderna kan anpassas.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare. Erfarenhet av arbete som läkare är meriterande, gärna från flera olika verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete och kommunikation, samt stort intresse för allmänmedicin.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Mer info
Kontaktperson Christina Larsson
Telefon 0687-166 52
Område Berg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (16 dagar kvar)