Medicinsk sekreterare till Svenstaviks Hälsocentral

Medicinsk sekreterare till Svenstaviks Hälsocentral

Om arbetsplatsen
Ett spännande arbete som medicinsk sekreterare med härliga kollegor. Du blir en del av ett bra gäng som uppmuntrar och stöttar varandra! Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård, söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? På Svenstaviks hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla tjänster bemannas av tillsvidareanställda. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus. Svenstaviks hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil och lättakut där vi arbetar tillsammans som ett team. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, medicinska analytiker, undersköterskor, medicinska sekreterare och rehabiliteringskoordinator. Vi har egen röntgenmottagning med röntgensjuksköterska, psykosocial enhet med kuratorer och PTP-psykolog samt sjukgymnastik med fysioterapeuter som delas med Myrvikens hälsocentral.

Arbetsuppgifter
I arbetet som medicinsk sekreterare ingår journalskrivning, remisshantering, visst receptionsarbete, kassahantering samt för verksamheten övrig administration. Svenstaviks hälsocentral erbjuder ett intressant, ansvarsfullt samt omväxlande arbete där du kommer att arbeta i team. Möjlighet till visst distansarbete kan vara aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, du har god vana av datajournalarbete i Cosmic samt övrigt administrativt arbete inom primärvården. Du är serviceinriktad och flexibel gällande arbetsuppgifter inom administration, du har ett gott bemötande och ser patientkontakt som en berikande del i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga samt flexibilitet.

Övrigt
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Christina Larsson
Telefon 0687-166 52
Område Berg
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (5 dagar kvar)