Leg. psykolog till Svenstaviks hälsocentral

Leg. psykolog till Svenstaviks hälsocentral

Om arbetsplatsen
Ett spännande arbete som Leg. psykolog med härliga kollegor. Du blir en del av ett bra gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård, söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? På Svenstaviks hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla tjänster bemannas av tillsvidareanställda. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus.

Svenstaviks hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil och lättakut där vi arbetar tillsammans som ett team. Här arbetar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, medicinska analytiker, undersköterskor, medicinska sekreterare, rehabiliteringskoordinator, kuratorer och sjukgymnaster/fysioterapeuter.

Arbetsuppgifter
Vid Svenstaviks hälsocentral arbetar vi med rätt använd kompetens, RAK, där du som psykolog deltar i arbetet med att ta fram arbetsformer för att just din kompetens används på bästa sätt för våra patienter.

Du ingår i vår psykosociala enhet (PSE) tillsammans med två kuratorer, socionomer med grundläggande psykoterapiutbildning och lång erfarenhet. Patienter kommer från både Myrvikens HC och Svenstaviks HC. Som psykolog vid Svenstaviks hälsocentral har du tillsammans med PSE-gruppen en mycket viktig roll i arbetet med att bedöma och behandla vuxna patienter med psykisk ohälsa samt att bedöma och leda patienter till rätt behandling.

Vi har ett väl fungerade multimodalt team, med sjukgymnast, rehabkoordinator och läkare där psykologen kommer ha en självklar plats och ett stort ansvar för patienter med psykisk ohälsa. Du kommer att jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, och internet KBT och ha gruppverksamhet.

Handledning ingår liksom regelbundna träffar med övriga psykologer i primärvården.

Om önskemål finns ser vi över möjligheten till att förlägga viss del av arbetstiden på distans.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog, KBT-inriktning. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande men inget krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Mer info
Kontaktperson Christina Larsson
Telefon 0687-166 52
Område Berg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.regionjh.se
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (7 dagar kvar)