Rödins Trä söker Produktionschef

Rödins Trä söker Produktionschef

Rollen:

Som Produktionschef har du en ansvarsfull roll i ett välskött och lönsamt företag. Du har ett tydligt ansvar för hela produktionen med tillhörande processer vid företagets anläggning i Skanderåsen. Ditt operativa ledningsansvar ansvar innefattar planering, utförande och uppföljning. Du har personal- och arbetsmiljöansvar för ca 30 engagerade medarbetare. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Rollen innebär också att du aktivt biträder VD när det gäller säljarbetet och du kommer att finnas med vid viktigare kundmöten.

Din profil:

Du har en relevant utbildningsbakgrund på högskole-/universitetsnivå med lämplig inriktning, alternativt har du sådan arbetslivserfarenhet från liknande arbete som kan prövas likvärdig. Erfarenhet från ledarroller inom processindustri/tillverkande industri är mycket meriterande. Din ledarstil är inkluderande och du har en väl utvecklad förmåga att bygga goda relationer. Effektiviserings- och ständigt förbättringsarbete är frågor som du brinner för. Du har en god förståelse för vad som skapar värde i verksamheten och en väl utvecklad affärsförståelse. Du har ett intresse för teknik och du gillar produktion.

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är en engagerad lagspelare som stimuleras av en roll med ett brett helhetsansvar och som har en stark egen drivkraft att lyckas.

Som person är du:
  • ansvarstagande och omdömesgill
  • jordnära och prestigelös
  • tydlig och rak i din kommunikation
  • drivande
  • en doer
  • möjlighets- och lösningsinriktad
Omfattning/anställningsform: Tillsvidareanställning / Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrig information:

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup.

Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.,varför vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart som möjligt.

Sista dag för ansökan är 30 juni.

Du gör din ansökan via OnePartnerGroups hemsida: www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Hans-Olof Jonsson
Telefon 063194333
Område Berg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rödins Trä AB är ett familjeföretag som bedriver sågverksrörelse och grundades 1954. Vi förädlar skogen genom sågning och hyvling till kvalitetsträvaror. Av vår produktion exporteras ca 85 % till våra huvudmarknader i Norge samt Nordafrika och Europa. Vi omsätter ca 350 Mkr och bedriver även en omfattande skogsverksamhet för att tillgodose vårt råvarubehov.
Mer info om företaget hittar du: www.rodinstra.se