Förskollärare till Svenstavik

Bergs kommun · Utbildning · 31 mars

Om jobbet

Vi söker dig som förskollärare och som har intresse för ett mångkulturellt samhälle. Du brinner för arbete med barn och vill vara med att skapa och utveckla en verksamhet av hög kvalitet för både barn och familjer.

Arbetsuppgifter
Svenstaviks förskolor består idag av två separata enheter med sammanlagt 5 avdelningar och barn i åldrarna 1-5 år; Hagens och Karlavagnens fsk. Vi erbjuder dig en lustfylld arbetsmiljö där vi värnar om alla människors trivsel och välmående i sin vardag.

I din roll som förskollärare har du ansvar för att planera och bedriva verksamheten och genom det möta de behov varje enskilt barn har. Du ansvarar tillsammans med övrig personal i ditt arbetslag för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten utifrån gällande styrdokument. Som förskollärare arbetar du utvecklande för att skapa en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barn till lust och lära. Genom detta utvecklar ni verksamheten så att den ständigt utgår från barnens behov och intressen.

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten i en, åldersblandad eller åldersindelad, barngrupp med barn i åldrarna 1-5. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Lpfö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som genomgått förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot de yngre åren och innehar lärarlegitimation. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet (t ex Lpfö 98/2010). Praktisk erfarenhet från pedagogiskt arbete är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad, idérik och tycker om att ta egna initiativ. Därför ser vi att du också kan skapa struktur, har ett öga för detaljer och brinner för arbete med människor, såväl vuxna som barn i en mångkulturell miljö. Du har goda språkliga kunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi sätter alltid det kompetenta och nyfikna barnet i fokus, samt strävar hela tiden efter förbättringar och utveckling av vår verksamhet på alla plan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande under annonseringstiden så vänta inte för länge med din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på förskolorna i Svenstavik!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Barbro Sjödin, 0687-16301

Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.