Hoppa till innehåll

Har du tidigare erfarenhet som Materialplanerare och är redo att anta nästa utmaning? Vi söker nu Materialplanerare till vår kund

Om tjänsten
Som materialplanerare ansvarar du för planering av fabrikens produktionsflöden och säkerställer tillgång av produktionsmaterial i rätt tid samt hålla nere lagernivåer och transportkostnader. Du sköter det operativa inköpen av material till vår produktion genom avrop, uppföljning och bevakning av materialflödet från våra leverantörer där du även har hand om leveransbevakning. I det dagliga arbetet, inom ramen för sitt ansvarsområde, verka du för en god arbetsmiljö, hälsa och säkerhet. Du sköter uppdateringar i system MRP. Dessutom ansvarar du för att aktivt driva ständiga förbättringsarbeten och effektiviseringar inom bolaget.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Urval kommer ske löpande så vi uppmuntrar dig att söka snarast.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat i en liknande roll eller annan planerande roll inom industrin/logistik. Med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, planering eller motsvarande med god teknisk förståelse. Du har vana av att arbeta i olika affärssystem och Officepaketet. Som person behöver du vara kommunikativ, inkluderande, samarbetsvillig med god prioriteringsförmåga. Du är strukturerad och ansvarsfull i ditt arbetssätt och håller ordning och reda med ett stort eget driv. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att ha kontroll på detaljer och att arbeta i en miljö med högt tempo där du självständigt får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du är en lösningsorienterad person som med fördel har stort intresse för ständiga förbättringar och effektivisering av arbetssätt.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Kontaktuppgifter
Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Vi tar inte emot ansökningar på mail. Anställningen är hos oss på Adecco och jobbet sker hos vår kund. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Materialplanering, Industri, logistik, Industri, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
HR & Personal
Företagslogga
Karlskrona
Hotell & Restaurang
Företagslogga

Liknande Jobb

Färgelanda
Transport & Logistik
Företagslogga
Ulricehamn
Transport & Logistik
Företagslogga