Drifttekniker till Dalsland - Vattenfall Vattenkraft

Drifttekniker till Dalsland - Vattenfall Vattenkraft

Vill du vara med och sköta driften av Vattenfall Vattenkrafts kraftverk i Dalsland?

Ditt ansvar som drifttekniker
Som drifttekniker hos oss arbetar du med daglig tillsyn, rondning, drift och underhåll av Vattenfall Vattenkrafts produktionsanläggningar i Dalsland. Vi har även beredskap för dessa anläggningar. Området består av 9 vattenkraftverk mellan 160 kW – 7 000 kW samt tillhörande regleringsdammar. Gruppen i Dalsland kommer att bestå av fyra drifttekniker och en teamledare.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete för dig som vill arbeta som vår drifttekniker med Vattenfall Vattenkrafts anläggningar. Du kommer få medverka i alla förekommande arbetsuppgifter som handlar om drift och underhåll i anläggningarna inom vårt ansvarsområde.Vi arbetar både självständigt och i team. Du förväntas driva egna projekt och aktivt medverka till verksamhetens utveckling. Självklart dokumenterar du dina genomförda åtgärder själv.Beredskap kommer att ingå i tjänsten och därför är körkort ett måste.

Som drifttekniker behöver du följande kvalifikationer
Du har i grunden gymnasieutbildning inom el- / mek området, gärna vattenkrafttekniskt program, eller motsvarande kunskaper och erfarenheter. Det är meriterande med erfarenhet från att arbeta med drift- och underhåll av vattenkraftverk, värmekraft eller annat industriunderhåll.

Som person är du lugn och trygg, serviceinriktad, positiv och har lätt att samarbeta med andra. Du lägger stor vikt vid säkerhet vid alla arbeten som du utför och du kan arbeta självständigt och lösa olika problem som uppstår. Arbetet kräver datorvana och goda kunskaper i svenska, gärna också i engelska, både i tal och skrift. Arbetet innebär bilresor, så (B) körkort är ett krav.

Placeringsort är Långed

Fackliga representanter är Carl Johansson Unionen, Jarmo Marjala SEKO, Anneli Jönsson Ledarna och Magnus Nilsson Akademikerna. Du når dem alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Frågor
Rekryterande chef Magnus Carlson, tfn 0520-88225
Rekryterare Johan Macdonald, tfn 073-085 27 63

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Vattenkraft AB äger och driver drygt 100 vattenkraftverk i Sverige och Finland. Vår svenska vattenkraft producerar ca 33 TWh varje år vilket motsvarar nära 25 % av Sveriges elproduktion. Fram till 2023 kommer vi att investera cirka 13 miljarder kronor för att effektivisera våra kraftverk och förstärka våra dammar. Idag är vi ca 530 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Luleå. Våra utmaningar möter vi genom att låta våra kärnvärden säkerhet, prestation, samarbete och lärande lägga grunden för vår verksamhet.
Mer info
Område Bengtsfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)