Arbetsledare DO Dalsland

Är du en stabil och driftig person med anläggningskompetens? Gillar du dessutom att lösa kniviga problem och föredrar när arbetsdagen inte är alltför förutsättningsbar? Uppskattar du frihet under ansvar och att vara en del i en tight grupp?
Då kanske du är vår nya arbetsledare!

Om tjänsten

Vi som entreprenörer underhåller och sköter på uppdrag av Trafikverket 150 mil vägnät inom driftområde Dalsland. Arbetena bedrivs året runt och varje årstid har sina unika utmaningar. Vinterväghållning, grusvägsunderhåll, slåtter, dikning och trafikolyckor är ett axplock av arbetsuppgifter.

Som Arbetsledare på Driftområde Dalsland har du eget ansvar för projekt eller delprojekt där du planerar, leder och fördelar arbetet samt bistår platschefen. Arbetet innefattar bland annat kvalitetssäkring, arbetsmiljöarbete, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering och delaktighet vid budget. Här får du ramar snarare än instruktioner och det är viktigt att du förmår lösa arbetet effektivt och med god kvalitet.

På DO Dalsland blir dagen sällan som en planerat. Du utmanas och utvecklas och lär dig en massa. En av våra Arbetsledare beskriver sitt jobb så här,

"Mycket av vår vardag går ut på att få den fyrkantiga klossen att passa i det runda hålet....och när du är nästan där kommer någon med en trekantig kloss."

På kontor DO Dalsland är vi 4-5 tjänstemän som arbetar tätt tillsammans med att varje dag lösa den stora variation av utmaningar som möter oss i driften. Gruppen är mixad och det råder en familjär stämning. Du förväntas ta stort eget ansvar men du har alltid kollegor att luta dig emot.

Beredskapstjänstgöring och periodvis oregelbundna arbetstider ingår i tjänsten. B-körkort krävs. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Du är en engagerad problemlösare med ett förtroendefullt sätt!

För att lyckas och trivas i arbetsgruppen och i rollen krävs att du har ett starkt driv och engagemang för ditt arbete samt ett öppet och jordnära sätt. Viktigt för den här rollen och för att du ska komplettera gruppen väl är god kompetens inom anläggning. Lika viktigt är det att du har ett intresse av att ta dig an andra typer av arbetsuppgifter.

Vi ser att de som lyckas allra bäst i rollen som arbetsledare är de som självständigt kan ta sig an ett problem och lösa det även då de inte på förhand vet hur de ska göra. Du behöver ha god förmåga att tillgodogöra dig och rätt tolka information skriftligen, exempelvis via kontrakt. Likaså behöver du kunna dokumentera ditt eget arbete på ett tillfredsställande sätt. Oavsett situation ska du kunna ge ett stabilt och förtroendefullt intryck gentemot beställare, leverantörer och tredje man.

Vänligen bifoga meritförteckning och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du passar som arbetsledare hos oss. Vänta inte med din ansökan, urval kommer att ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Carl-Johan Laurell
Telefon 0733841479
Område Bengtsfors
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.