Erfaren förrättningslantmätare, flexibel arbetsort

Erfaren förrättningslantmätare, flexibel arbetsort

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi. Vi söker nu förrättningslantmätare med erfarenhet till våra kontor i Bengtsfors, Lidköping, Vänersborg och Uddevalla.

Arbetsuppgifter
Hos oss så arbetar du i team med andra förrättningslantmätare, förrättningsassistenter och mätningsingenjörer. Våra tekniska system möjliggör arbete även utanför kontoret och vi erbjuder dig ett modernt arbetssätt där du kan kombinera arbetsliv och fritid på ett bra sätt. Vi har en stor variation av ärenden och en gemensam kunskaps- och erfarenhetsbank till stöd i handläggningen. Det förväntas att du delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare samt engagerar dig i kompetensspridningen i myndigheten. Tillsammans med övriga ingår du i nätverk och har tillgång till organisationens samlade kompetens. Vi erbjuder dig en viktig statstjänstemannaroll med interna karriärmöjligheter och bra villkor.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av arbete som förrättningslantmätare eller likvärdigt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du har stort engagemang och en god samarbetsförmåga med andra människor. Du trivs med att utmana dig själv i komplexa fastighetsrättsliga frågor och utvecklar din kunskap kontinuerligt. Som förrättningslantmätare är du beslutsför, kvalitetsmedveten och kan hantera motstridiga intressen på ett objektivt och förtroendeingivande sätt. Du arbetar strukturerat och gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt har god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt på svenska. Du har svensk eller validerad examen i något nedan (alternativt motsvarande kompetens erhållen genom arbetslivserfarenhet): - Civil- eller högskoleingenjörsexamen lantmäteri/samhällsbyggnad. - Kandidatexamen lantmäteri inriktning ekonomi/juridik. Alternativt svensk eller validerad examen: - Jurist- eller rättsvetarexamen alternativt affärsjuridisk utbildning, på minst kandidatnivå - Högskoleexamen som bedöms relevant för verksamheten, med tillägg av magisterexamen med inriktning mark- och miljörätt. Önskvärt är att du har B-körkort.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Mattias Prick
Telefon 0522-65 62 97
Område Bengtsfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!