Smörjare till Förebyggande Underhåll

Smörjare till Förebyggande Underhåll

Ahlstrom-Munksjö AB, Billingsfors, söker en driven Smörjare till Förebyggande Underhåll

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete med förebyggande underhåll genom att planera ronder och utföra smörjning på roterande utrustningar. Arbetet sker i tätt samarbete med produktionen och övriga underhållsavdelningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som brinner för skötsel av maskiner och vill bedriva förebyggande underhåll.

Du har en relevant 3-årig gymnasieutbildning (gärna industriprogrammet med inriktning mot mekanik) samt erfarenhet av arbete inom industri. Om du besitter kunskaper inom tribologi eller hydraulik är det meriterande. Arbetet planeras av dig med hjälp av ett underhållsystem och det förutsätts att du har grundläggande datakunskaper.

Personliga Egenskaper
Som person är du självgående, engagerad, driven och tar egna initiativ samtidigt som du är ansvarsfull och noggrann. Du arbetar effektivt och är en lyhörd lagspelare med god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
ett mycket varierande och intressant arbete med möjlighet till personliga framsteg

en arbetsplats med högt fokus på säker arbetsmiljö

frikostigt friskvårdsbidrag

Kontakt
Kontakta chef FU/Förråd Patrik Axelsson, 073-653 79 12, om du vill veta mer om tjänsten.

Ansökan med CV skickas via mail till andreas.bredhammar@ahlstrom-munksjo.com senast 2022-06-10. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan därmed komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Mer info
Område Bengtsfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ahlstrom-munksjo.com
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom-Munksjö i korthet Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara kundlösningar. Vår mission är att utvidga fiberbaserade lösningars betydelse för en mer hållbar vardag. Vårt erbjudande omfattar filtermaterial, releasepapper, material för processer inom livsmedels- och dryckesindustrin, dekorpapper för laminatindustrin, baspapper för slippapper och tejp, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, medicinska fibermaterial och lösningar för diagnostik samt ett utbud specialpapper för såväl industriella processer samt konsumentprodukter. Vår omsättning är cirka EUR 3,1 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 8000. Läs mer på www.ahlstrom-munksjo.com.