Automationschef

Automationschef

Vi söker en Automationschef vars drivkrafter är utveckling, resultat och ledarskap

Vi ser att du är en stark ledare med ett engagerat och coachande ledarskap.
Är du rätt person för oss erbjuder vi dig en arbetsplats med stort fokus på säkerhet, en stark tilltro på framtiden då vi drivs av utmaningar att ständigt hitta bättre och smartare sätt att arbeta på. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas, flexibel arbetstid och en frikostig friskvårdsersättning.

Jobbeskrivning
Som Automationschef tillhör du vår teknikavdelning som har till uppgift att genom support och optimering skapa en driftsäkerhet och hög tillgänglighet i vår produktionsanläggning.

Ditt ansvarsområde innebär att:
 • att sätta säkerheten först när du leder och planera verksamheten för underhåll och service av elanläggningar samt instrumentutrustningar.
 • utveckla ett högpresterande underhållsteam med högt engagemang.
 • driva och utveckla ett effektivt optimeringsarbete inom el och automation.
 • arbeta med tillsyn/besiktning/förebyggande underhåll av system och anläggningar.
 • planera/bereda/samordna underhåll och installationer tillsammans med produktionsledning, övriga underhållsgruppen och teknisk service.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
 • Dokumenterad ledarskapsutbildning samt vana av personalledning.
 • Utbildning (högskola, YH eller gymnasium) med inriktning mot styr/reglerteknik och automation eller motsvarande, där stor vikt lagts vid processtyrning, instrumentering samt mätteknik.
 • Erfarenhet av el- och/eller automationsarbete inom industrisektorn med inriktning mot underhåll är meriterande.
 • Mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga samt talang att utbilda.
 • Du drivs av förändringar och förbättringar och utvecklar avdelningens resurser i linje med företagets kontinuerliga förbättringsarbete.
 • Datavana då du använder underhållssystemet för planering av insatser och beställningar av varor/tjänster.
Kontakt
Låter detta intressant och vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Staffan Olsson, Teknisk Chef, på tfn: 0722 32 94 13 el. staffan.olsson@ahlstrom-munksjo.com

Ansökan med CV skickas via mail till andreas.bredhammar@ahlstrom-munksjo.com senast 2022-06-10. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed bli tillsatt före sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Mer info
Område Bengtsfors
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ahlstrom-munksjo.com
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom-Munksjö i korthet Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara kundlösningar. Vår mission är att utvidga fiberbaserade lösningars betydelse för en mer hållbar vardag. Vårt erbjudande omfattar filtermaterial, releasepapper, material för processer inom livsmedels- och dryckesindustrin, dekorpapper för laminatindustrin, baspapper för slippapper och tejp, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, medicinska fibermaterial och lösningar för diagnostik samt ett utbud specialpapper för såväl industriella processer samt konsumentprodukter. Vår omsättning är cirka EUR 3,1 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 8000. Läs mer på www.ahlstrom-munksjo.com.