Extraarbetare till tillverkningsindustrin

Extraarbetare till tillverkningsindustrin

Driver du eget, studerar eller arbetar deltid och söker efter ett extrajobb vid sidan av din sysselsättning? Vill du ha ett smidigt extrajobb där du får arbeta vid behov på ett expansivt företag? Då ska du söka tjänsten som extraarbetare till tillverknigsindustrin!

Om tjänsten
Som extrajobbare kommer du att hoppa in vid behov, sjukdom eller tillfälliga toppar i produktionen och vara behjälplig både mot lager och mot produktionen. Detta kan innebära enklare lageruppgifter, övervakning av maskiner och generellt industriarbete. Har du truckkort kan det förekomma truckkörning. Placeringsort är Bengtsfors. Du kommer att backa upp på de skift som kräver uppbackning och det kan vara kväll, natt, dag eller helg.

I din roll som extrajobbare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Varierande arbetsuppgifter inom lager och industri

Om dig
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, dvs pluggar, driver eget eller jobbar deltid men som har lite tid över. Arbetet kommer framförallt vara förlagt på dagtid vid behov. Vi ser gärna att du är flexibel med både arbetstider och med arbetsuppgifter. stundtals kan det bli aktuellt med arbete på kort varsel mm.

Viktigt för tjänsten är:
  • Annan huvudsaklig sysselsättning
  • Körkort för bil. Truckkort är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som extrajobbare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0200 - 22 22 22.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Extrajobb, industri, logistik, truck, sommarjobb, lager, CNC, deltidsjobb
Mer info
Område Bengtsfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 mars (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.