Hoppa till innehåll
Willab Garden AB logotyp

Willab Garden söker tysktalande säljare

Willab Garden växer vidare ut i Europa och nu söker vi en tysktalande säljare som vill vara med på den resan! På Willab Garden händer det alltid spännande saker och vi drivs av att förverkliga våra kunders trädgårdsdrömmar.

Varför Willab Garden?

På Willab Garden är vi alltid villiga att göra "det lilla extra" för att uppfylla kundens dröm. Våra medarbetare värdesätter kundnöjdhet och vet hur man sätter kunden i centrum. Hos oss får man ta ansvar och fatta egna beslut utifrån Willab Gardens anda och värderingar. Vi uppskattar kreativa problemlösare som samtidigt kan vara kostnadsmedvetna, med kundens bästa i fokus. Medarbetare som tar ansvar för såväl arbetsresultat som beteenden värdesätter vi högt.

Om du vill vara del av en arbetsplats som ser till både medarbetare och kunders bästa, så är du den vi söker. Välkommen att växa med oss på Willab Garden!

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med kollegor i ditt team att arbeta med försäljning av växthus och uterum, med fokus på både den tyska och svenska marknaden. I arbetet ingår det att tillsammans med din kund genomföra behovsanalys, presentera olika modeller och valmöjligheter, vägleda i valen av produkter och hjälpa kunden genom hela köp-processen.

Din Profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning och kundservice. Du har en positiv inställning och god förmåga att jobba i team. Det underlättar om du har en teknisk och praktisk förståelse för bygg och konstruktion, erfarenhet av detta är meriterande. Det hjälper även till om du har erfarenhet och/eller intresse för hem och trädgård för att kunna relatera till våra kunder och våra produkter.

Du behärskar det tyska och svenska språket väl i tal och skrift. God datorvana är en förutsättning för att klara av tjänsten.

Känns rollen som klippt och skuren för dig? Ansök redan idag! Bifoga CV och några rader om dig själv.

Anställning

Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start under våren/sommaren 2023. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. I din anställning omfattas du av kollektivavtal Unionen. Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Kontaktperson

Rebecca Strömbladh, Teamledare
rebecca.stromblad@willabgarden.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen. Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utanför Båstad.

Liknande jobb