Hoppa till innehåll
Willab Garden AB logotyp

PIM-ansvarig till Willab Garden

Det är alltid lite extra roligt när man får utöka sin personalstyrka med nya roller! Har man dessutom, redan ett fantastiskt team, är det ännu roligare. Så blir du sugen på att bidra med din kunskap har vi en tjänst som PIM-ansvarig i vårt inhouse-team!

PIM-ansvarig med erfarenhet av produktstrukturer och e-handel
Du har ett stort engagemang och intresse för att arbeta med produktdata och strukturer i inriver PIM och även i vår E-handelsplattform. Som PIM-ansvarig driver du arbetet med att utveckla och förvalta vår produktflora samt vidareutveckla funktionaliteten och hitta nya möjligheter att använda informationen inom organisationen.

Du är en person som gillar att tänka nytt och är inte rädd för att komma med egna tankar och idéer. Hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team.
Du är en noggrann problemlösare med god förmåga att prioritera. Du kommer vara vårt proffs på många områden och vi ser att du har ett stort kundfokus och att du alltid vill nå uppsatta deadlines.

Vilka som blir dina arbetsuppgifter utöver PIM beror till viss del på din bakgrund och intresse, men vi behöver hjälp med följande:
  • Produktägare inriver PIM
  • Arbeta med vår produktflora och berika produkter
  • Kampanjhantering i vår E-handelsplattform
  • Arbeta med produktstrukturer och kategorisering
  • Förbättra och utveckla produktsidor
Du har erfarenhet av eller goda kunskaper i:
  • PIM, I vårt fall inriver
  • Van vid att arbeta i CMS
  • E-handelsflöden
  • Redaktionellt arbete med text och bild
  • Grundläggande kunskaper inom SEO
Anställning
Du blir anställd på heltid direkt hos Willab Garden AB. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start snarast möjligt.

Ansökan
Mejla din ansökan till marcus.emilsson@willabgarden.se senast 2023-10-15. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0431 686 00.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ange gärna i in ansökan när du har möjlighet att tillträda tjänsten om det blir aktuellt.
Mer info
Kontaktperson
Marcus Emilsson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Willab Garden är ett ständigt växande familjeföretag med mer än 30 år i branschen.
Huvudkontor, centrallager och produktion finns i Östra Karup, strax utan för Båstad där även din arbetsplats kommer bli. Willab Garden är en arbetsplats som präglas av engagemang, trivsel och entreprenörskap. Välkommen att bli en del av Willab Garden!

Liknande jobb