Hoppa till innehåll
Swerock logotyp

Kranbilschaufför

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Vi på Swerock söker just nu en engagerad och initiativtagande kranbilschaufför till vår kund i Förslöv. Vi erbjuder dig en trygg arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap, där du blir en del av ett team som består av 18 chaufförer och 17 kranbilar.

Hos vår kund i Förlöv har vi fyra stationerade kranbilar/växlare med maskinsläp som transporterar liftar till arbetsplatser inom främst Sydsverige, dit behöver vi nu förstärka vårt team med en chaufför.

Då vi har varierande kunduppdrag och olika typer av fordon/kranbilar finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill växa.

Du utgår från Förslöv och tillsammans med dina kollegor och transportledare hittar ni vägar framåt för att lösa kundens behov.

Kravprofil

Vi söker dig som har en hög grad av servicekänsla, är jordnära och positiv. Du är noggrann och har ett flexibelt förhållningssätt.

Vi vill att du har 2-4 års relevant arbetslivserfarenhet. CE-körkort, kranförarbevis över 18 t/m samt YKB är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Patrik Joehns på telefon: 0733-84 74 30.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Swerock logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande Jobb

Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga