Studerande kundservicemedarbetare sökes på deltid till Bjäre Kraft!

Studerande kundservicemedarbetare sökes på deltid till Bjäre Kraft!

Brinner du för att erbjuda kunder kvalitativ service med det där lilla extra samtidigt som du har ett tekniskt intresse? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Bjäre Kraft arbetar med energi och bredband och vill skapa en hållbar framtid för alla i nordvästra Skåne och en enklare vardag för deras kunder. De driver utveckling i samarbete med samhället och ger tillbaka i olika former - exempelvis återinvestering, sponsring och kunskapsbildning. Bjäre Kraft är en arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är för dem en självklarhet. Deras arbete har stort fokus på långsiktighet och hållbarhet.

Som kundservicemedarbetare kommer du ha en bred roll kopplat till kunders behov och ärende, exempel på arbetsuppgifter är följande:
- Service främst via telefon men även mejl, chatt och fysiska möten.
- Enklare teknisk support mot kund.
- Vid behov slussa kunderna dem vidare till rätt avdelning.
- Vägleda och besvara frågeställningar kopplat till bl.a. fakturor, bredband, internet, el och TV-tjänster.
- Hantera olika typer av samtal och människor, anpassa dig efter mottagaren.
- Registrera och hantera ärende i flera olika system.

Arbetstiderna är förlagda på veckans vardagar 08.00-16.30.

StudentConsulting söker nu dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller arbete på minst 80% som vill arbeta på deltid. Deras nya lokaler ligger i Förslöv och är minuter ifrån pågatåg- och busstation, det är därför kort pendlingsavstånd från exempelvis Helsingborg, Ängelholm, Båstad och Halmstad. Bjäre Kraft har även kontor i Ängelholm och det kommer finnas behov av att våra konsulter arbetar även på denna ort.

Detta söker vi:

Som person är du social och positiv och lägger stor vikt i ditt bemötande. Du är flexibel och anpassningsbar, du trivs i en föränderlig miljö och uppskattar att inte veta vad som komma skall. Hos Bjäre Kraft brinner de för god service och kunden ska alltid vara i fokus, du sätter därför kvalité på ditt arbete i första hand. Du kan hantera olika typer av människor och anpassar dig efter mottagaren, du lägger ner den tid och energi som krävs på respektive kund. Samtidigt lägger de stor vikt vid tillgänglighet och du strävar därför alltid att återkomma till nästa kund och leverera efter önskemål så fort som möjligt. Du är effektiv samtidigt som du är prestigelös och hjälper till där det behövs ett extra handtag.

Eftersom rollen kommer vara en kombination av generell kundservice och teknisk support ser vi det som meriterande om din utbildning är av teknisk karaktär. Att ha ett tekniskt intresse och viljan att lära sig mer inom området är ett krav.

Krav:
- Du är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan och kan arbeta heltid under sommaren (juni, juli och augusti).
- Du är student på minst 50% i åtminstone 1 år framöver. Alternativt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning med grad på minst 80%.
- Svenska flytande i tal och skrift.

Låter det som ett spännande jobb för dig? Välkommen med din ansökan!
Urvalet sker löpande och vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidater.
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se