Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundservicemedarbetare med teknisk inriktning sökes till Bjäre Kraft!

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att erbjuda kunder kvalitativ teknisk service med det där lilla extra? Vill du bidra med att skapa en enklare vardag genom att göra bredband- och energitjänster tillgängligt för alla? Då har vi extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Bjäre Kraft arbetar inom områdena energi och bredband med ambitionen att vara framtidens kraft i samhället, nu och för kommande generationer. De driver utveckling i samarbete med samhället och ger tillbaka i olika former - exempelvis återinvestering, sponsring och kunskapsbildning. Bjäre Kraft är en arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är för dem en självklarhet.

Som teknisk support på Bjäre Kraft är du den första kontaktpunkten för våra kunder och hjälper dem med deras tekniska frågor och problem. Arbetet är mycket varierat då de tillhandahåller en mängd produkter och tjänster inom energi och bredband och kundkommunikationen sker både via telefon, chatt, e-post och besök.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
* Hantera inkommande frågor rörande tekniska problem, avtal och fakturor.
* Felsöka och lösa enklare tekniska problem.
* Erbjuda och sälja deras tjänster till nya och befintliga kunder.
* Arbeta i deras CRM system för dokumentation och uppföljning av kundärenden.

Arbetstiderna är förlagda på veckans vardagar 08.00-16.30. Deras nya lokaler ligger i Förslöv och är minuter ifrån pågatåg- och busstation, det är därför kort pendlingsavstånd från exempelvis Helsingborg, Ängelholm, Båstad och Halmstad. Bjäre Kraft har även kontor i Ängelholm och det kommer finnas behov av att våra konsulter arbetar även på denna ort.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Du har ett tekniskt intresse och brinner för att skapa goda kundrelationer. Som person är du utåtriktad, ansvarstagande och bra på att kommunicera. Vi ser gärna att du är självgående och motiveras av att hitta lösningar samt att du trivs med att jobba mot mål. Du är en lagspelare som ställer upp där det behövs, samtidigt som du alltid prioriterar att fullfölja dina egna åtagande.

Krav och meriter:
- Grundläggande teknisk kunskap och förmåga att lösa tekniska problem.
- Student på minst 50% i minst 1 år framöver. Vi ser gärna att du läser en teknisk eftergymnasial utbildning.
- Tillgänglig vid behov under terminstid samt upp till heltid under perioder då ordinarie personal är lediga, exempelvis jul och sommar.
- Erfarenhet av teknisk support eller liknande arbete är meriterande.

Låter det som ett spännande jobb för dig? Välkommen med din ansökan!
Urvalet sker löpande och vi kommer tillsätta så fort vi finner rätt kandidat.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb