Ekonomistudent sökes till Bjäre Kraft på deltid!

Ekonomistudent sökes till Bjäre Kraft på deltid!

Ser du en framtid inom ekonomi och vill utvecklas inom området? Är du noggrann, strukturerad och har lätt för att arbeta med siffror? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Bjäre Kraft arbetar med energi och bredband och vill skapa en hållbar framtid för alla i nordvästra Skåne och en enklare vardag för deras kunder. De driver utveckling i samarbete med samhället och ger tillbaka i olika former - exempelvis återinvestering, sponsring och kunskapsbildning.

Bjäre Kraft är en arbetsplats där medarbetaren står i centrum. Självständighet, korta beslutsvägar och delaktighet är för dem en självklarhet. Deras arbete har stort fokus på långsiktighet och hållbarhet.

Behovet är på deltid med en beräknad omfattning på 40-50% fram tills deras nya system är implementerat vilket beräknas vara senast den 1 maj.
Som ekonomiassistent på Bjäre Kraft får du vara en del av ekonomiavdelningen och lära dig arbetsuppgifter av varierande karaktär kopplat till fakturering och administration

Kontorstiderna är förlagda på veckans vardagar 08.00-16.30.
Deras nya lokaler ligger i Förslöv och är minuter ifrån pågatåg- och busstation, det är därför kort pendlingsavstånd från exempelvis Helsingborg, Ängelholm, Båstad och Halmstad.
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta som uthyrs konsult via oss.

Detta söker vi:

Du är noggrann och strukturerad och har ett administrativt tänk. Utöver din utbildning har du enkelt för att arbeta med siffror. Det är meriterande om du arbetat med redovisning/ekonomi men det är inget krav.

Som person är du prestigelös och ser vikten av att teamet tar sig framåt tillsammans, det är en självklarhet för dig att hjälpa till där det behövs en extra hand. Du är flexibel och anpassningsbar, du trivs i en föränderlig miljö och uppskattar att inte veta vad som komma skall. Hos Bjäre Kraft brinner de för god service och kunden ska alltid vara i fokus, du sätter därför kvalité på ditt arbete i första hand.

Vi ser gärna att du har systemvana sedan tidigare, Bjäre Kraft arbetar i affärssystemet LIME.

Detta är ett kortsiktigt behov i samband med att kund implementerar ett nytt system. Vid god prestation finns det möjlighet att få stötta upp på andra avdelningar som kan ha behov efter detta uppdragets slut.

Vi ser att du är student på minst 50% i minst 1 år framöver.
Det är ett krav att du har flytande svenska i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi finner rätt kandidat.
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se