Utbilda dig till produktionsarbetare & säkra ditt jobb framåt!

Utbilda dig till produktionsarbetare & säkra ditt jobb framåt!

Inledning
Vill du vara med och göra skillnad som produktionsarbetare hos ett familjärt företag i framkant vad gäller produktion av hållbara betongvaror? Nu har du din chans! För dig som antingen vill byta karriär eller vidareutvecklas, erbjuder vi en unik möjlighet där du kostnadsfritt får en 1-2 veckors utbildning för att sedan arbeta i rollen som produktionsarbetare och få en fantastisk möjlighet att utvecklas framåt hos Starka i Ängelholm. Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Information om betongskolan
Utbildningsstart: 24 april 2023
Anställningsstart: 8 maj 2023
Arbetsort: Ängelholm

Programmet genomförs i samarbete med experter från branschen. Utbildningen inkluderar teoretiska och praktiska moment för att ge dig de behörigheter som krävs för att utföra ditt arbete som produktionsarbetare. Du får bland annat lära dig om arbetsmiljö och säkerhet, ritläsning och grundläggande betongkunskap. Efter utbildningen kommer du ha en garanterad anställning via oss med uppdrag hos vår kund Starka i Ängelholm.

Information om tjänsten
Under programmet förbereds du inför rollen som produktionsarbetare via Professionals Nord med uppdrag hos Starka. Efter avslutad utbildning kommer du att ha en bra grund att stå på inför din nya roll som produktionsarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord under sex månader. Förutsatt att samarbetet fungerar bra blir du i dialog med din konsultchef sedan överrekryterad till Starka.

Efter avslutad och godkänd utbildning kommer du ha ett garanterat jobb hos Starka. Under upplärningen kommer dina arbetstider vara måndag-fredag 07.00-16.00. Därefter kommer dina arbetstider vara 06.00-15.00.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Starkas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
 • En grundläggande utbildning inom fältet
 • En garanterad anställning hos ett branschledande företag som värnar om sina medarbetare
Arbetsuppgifter

Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där kommunikation och samarbete är nyckeln till framgång. Du kommer vara en viktig del i Starkas strävan att producera högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva lösningar åt deras kunder. I denna tjänst kommer du bland annat att ansvara för:
 • Förberedelser av armering
 • Gjutningsarbete
 • Efterbearbetning av betong
 • Avformning
 • Rengöring av formar samt skötsel o underhåll av utrustning
Vi söker dig som
 • Har intresse och en vilja att arbeta inom betongbranschen
 • Kan svenska i tal och skrift
 • Är över 18 år
 • Har B-körkort
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Starka. Du trivs med ett fysiskt krävande arbete och tycker om att arbeta kvalitetsmedvetet i ett högt tempo. Vidare har du ett öga för planering och prioritering där du effektivt genomför dina arbetsuppgifter. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp då du som produktionsarbetare kommer ingå i ett arbetslag där även samarbete och god kommunikation är nyckeln till framgång.

Vi kommer att utföra bakgrundskontroller och drogtester inför eventuell anställning.

START: Utbildningsstart 24 april 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Ängelholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Emma Grundin
Email Mejla Emma Grundin
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!