Hoppa till innehåll
Om tjänsten

Peab Transport och Maskin bildades 1965. Idag har vi tre verkstäder belägna i Örkelljunga, Landskrona och Förslöv. Vi är 35 anställda och omsätter ca 55 milj/år. Vi utför all form av service och reparationer på lastbilar och entreprenadmaskiner. Samtliga av våra tre verkstäder är ackrediterade av SWEDAC.

Har du goda kunskaper om lastbilar och entreprenadmaskiner? Är du en prestigelös, ordningsam och noggrann person som tar ansvar för sitt arbete? Då kan tjänsten som reservdels- och lageransvarig vara rätt för dig.

Tjänsten innebär att du har ett övergripande ansvar för lagret och reservdelsförsörjningen till vår verkstad i Förslöv. Du arbetar strukturerat och i nära samarbete med platschefen och fordonsmekanikerna för att tillsammans se till att våra pågående jobb kan fortlöpa utan avbrott.

Då du är länken mellan leverantörer, kunder och verkstaden trivs du med många kontaktytor och är serviceinriktad.

I rollen ingår bl.a. att:
  • beställa reservdelar till pågående jobb
  • ansvara för lagerhållningen och löpande inventeringar
  • lämna prisuppgifter till kunder
  • fakturera
  • diverse administration
Då vi är en liten arbetsplats är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt för att lösa den dagliga driften. Det är en bred roll som innebär att du vid behov stöttar platschefen med att leda arbetet framåt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är glad, utåtriktad och som kan bidra med dina personliga kunskaper inom området. Din kompetens inom området och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder och leverantörer är av stor betydelse för vår verksamhet. Då vi jobbar tätt ihop i ett litet team kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av reservdelar ifrån lastbils eller entreprenadbranschen, samt datorvana och en hög kostnadsmedvetenhet

Som person är du självgående och noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv, har lätt för att skapa goda relationer och ser styrkan i att arbeta i team.

Sök gärna tjänsten omgående då vi kommer att jobba med löpande urval och har som målsättning att hitta vår nya kollega snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Johansson 073-384 86 95
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare