Kranbilschaufför

Kranbilschaufför

Vi söker en engagerad kranbilschaufför som vill fortsätta växa tillsammans med oss på Swerock/Cliffton.

Vi behöver just nu utöka vårt team med en avbytare som är intresserad av att köra olika ekipage inom vår fordonsflotta.

Om tjänsten

Rollen som avbytare är en varierande roll där du får möjligheten att köra olika typer av fordon såsom kranbilar och lastväxlare för utkörning av liftar.

I jobbet ingår även nära kontakt med vår transportledning, kunder och andra chaufförer. Även viss översyn och underhåll av ekipaget ingår.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som avbytare ser vi gärna att du är en prestigelös person som är engagerad och vill utvecklas inom ditt område. Du drivs av att arbeta med roliga och varierande uppdrag. Du samarbetar väl med andra och uppskattar att vara en del av ett team.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete som kranbilschaufför eller annan relevant arbetslivserfarenhet.
CE-körkort, kranförarbevis och YKB är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Stolt, platschef
Telefon 0725-334235
Område Båstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.