Byggservicesnickare

Byggservicesnickare

Renoverum utför konsumententreprenader på i huvudsak totalentreprenad så som badrumsrenoveringar, tak- och fönsterbyte, om- och tillbyggnader och liknande ROT-arbeten.

Vi har sedan starten 2018 haft en ökad efterfrågan och söker nu en byggservice-snickare som självständigt kan ta sig an att genomföra det Vi lovar kund vilket är att leverera fackmannamässigt utfört arbete enligt avtalad tidplan.

I tjänsten ingår kundkontakter, alla förekommande byggnadsarbeten, planering, avrop materialleveranser och samordning underentreprenörer.

Vi söker dig som kommer bli en viktig kugge i vårt gäng men som trivs med att jobba självständigt med ansvar för att ta projekten från start till mål. Du är kreativ och ser möjligheter i stället för hinder, har B-körkort, yrkesbevis och minst 10års erfarenhet av byggservicearbeten. Flytande svenska i tal & skrift är ett krav.

Tjänsten som har goda förtjänstmöjligheter är tillsvidare och påbörjas efter ök.
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan idag.

Bemannings- och rekryteringsföretag undanbedes att höra av sig.
Mer info
Telefon 0431-79080
Email Mejla Renoverum AB
Område Båstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.renoverum.se
Sista ansökningsdag 14 aug 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Via butik säljer vi paketerade totallösningar för om-, till- och nybyggnation av bostäder. Kunden får på ett enkelt, smidigt och tryggt sätt en färdig lösning utförd på utlovad tid med hög kvalité och till ett fast pris.