Industrielektriker

Industrielektriker

Om tjänsten
Lindab Profil AB erbjuder dig en roll på ett marknadsledande företag med bra arbetsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Deras företagskultur präglas av hållbarhet, prestigelöshet och kreativitet.

Som industri-/automationselektriker på Lindab Profil kommer du att ingå i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av våra produktionsmaskiner som till största delen utgörs av pressar, valsverk och robotar med tillhörande kringutrustning.
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av två delar, där den ena står för akut felavhjälpning i vår maskinpark. Den andra delen består av löpande/planerat underhåll till helt nya projekt, ofta rör det sig om kompletterande förbättringar och lösningar till helt nya projekt i deras maskinpark.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Allmän felsökning
  • Ritningsarbete, som utförs i elprocad ic5 pro
  • PLC-programmering och frekvensstyrning i Mitsubishi men även andra fabrikat förekommer
  • Utförande rent fysiskt med kabeldragning, montering osv.
Vidare har Lindab Profil ett stort antal robotar, av fabrikat ABB (ett fåtal av dessa robotar är även styrda med vision system). Det är meriterande om du har erfarenhet av att programmera/ komplettera funktioner samt justering av positioner för dessa. Då viss del av maskinparken är komplett levererad från annan part bör du kunna vara den förlängda armen mot extern service för att genomföra akuta felavhjälpning och förbättringar. Allt arbete görs på Lindab Profils fastigheter i Förslöv i ljusa och trevlia lokaler på vackra Bjärehalvön.

Lindab erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Lindab erbjuder även fria arbetskläder med tvätt, fritt kaffe och frukt, subventionerad lunch, fri parkering, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid; måndag-fredag 7.00-16.00.

Krav för tjänsten
Vi söker en mångsidig person som trivs med ett varierande arbete och tar egna initativ. Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom el och automation, troligtvis har du även ett par års erfarenhet från yrket och beskrivna arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet från felsökning, el- dokumentation, schemaläsning, industriautomation och PLC-utrustning där erfarenhet av Mitsubishi & Siemens är meriterande. Du har god datavana samt goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Kunskaper inom hydraulik och pneumatik ses även som meriterande.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är självgående, driven, flexibel och har en positiv inställning. Du ser varierade uppgifter motiverande och är en problemlösare med god teknisk förståelse. Du ser lösningar och möjligheter i stället för problem. Du trivs med att arbeta i grupp och samarbeta med dina kollegor, likväl som du kan arbeta individuellt och ta stort eget ansvar för ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning
Placering: Förslöv
Lön: Enligt överenskommelse

Ansök

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindab Profil AB med
Processbemanning AB.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sofia Brännerud på tel. 070-310 21 77. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi tillämpar löpande rekryteringsprocess och omber dig att söka omgående.

Ansök via länk nedan.
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.processbemanning.se/
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Lindabkoncernen har ca 4500 medarbetare i 20 länder och omsatte 9 684 MSEK år 2021. Huvudkontoret ligger i Grevie utanför Båstad i nordvästra Skåne.