Underhållstekniker till Nolato Polymer AB i Torekov

Underhållstekniker till Nolato Polymer AB i Torekov


Underhållstekniker
Torekov 

Nolato Polymer söker en erfaren underhållstekniker som kommer att arbeta med maskintekniskt underhåll, service och reparationer i deras produktionsanläggning i Torekov och Ängelholm. 

Som underhållstekniker / reparatör hos Nolato Polymer kommer du ansvara för att reparera och underhålla formsprutningsmaskiner samt kringutrustning. Du kommer att vara en viktig länk i den dagliga verksamheten samt arbeta med utveckling och förbättring av maskinparkens driftsäkerhet. Rollen innebär löpande kontakt med produktionsledningen och produktionspersonal. Du kommer att rapportera till Nolato Polymers tekniska chef.

 

"Jag har arbetat på Nolato Polymer i 1 år. Jag jobbar mycket med problemlösning och tiden går väldigt snabbt då det är varierande och spännande arbetsuppgifter. Man får använda hjärnan mycket och tänka kreativt, vilket gör arbetet stimulerande. 

I teamet är vi ett trevligt gäng med bra sammanhållning. Vi hittar även på aktiviteter utanför arbetstid."

- Oskar Stenberg, ställare

 

 

"Jag kände till Nolato Polymer sedan tidigare då det är grundat på Bjärehalvön och visste redan då att det är ett bra företag. Vår ambition är att bli en av Sveriges främsta formsprutare och vara kundens första val som samarbetspartner.

Som anställd får man mycket eget ansvar och arbetsuppgifterna varierar en hel del. Det är en platt organisation där alla har chans att påverka. Om det är någon som har ambitioner att vidareutvecklas så satsar vi gärna på det. Vi är ett bolag som har anställda som är väldigt drivna och ansvarstagande och vi ligger tekniskt sett långt fram i vår maskinpark."

- Thomas Lindberg, fastighets- och teknikchef

 

Dina kvalifikationer 

  • Teknisk gymnasieutbildning 
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta med maskinteknisk service och underhåll 
  • Meriterande med kompetens inom hydraulik, pneumatik och plc / automation
  • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska

Placeringsort: Torekov men det kan förekomma arbete vid vår enhet i Ängelholm.   

Tjänsten är 100 % och dagtid.

Din Profil 
För att lyckas i rollen har du arbetat i flera år med maskinteknisk service, reparation och underhåll. 
Som person är du ordningsam, självgående och initiativtagande. Du har även en genuin ansvarskänsla för service och har god kommunikationsförmåga. 

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav, det är även meriterande om du besitter kunskaper inom hydraulik, pneumatik och automation. 
 
Vi erbjuder
Nolato Polymer erbjuder en förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling. Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och övriga personalaktiviteter.  

Du kommer även få möjlighet att arbete i en verksamhet som tagit stora tekniska kliv och består av många högteknologiska och automatiserade processer. Som Underhållstekniker på Nolato Polymer bidrar du med ditt yrkeskunnande för att fortsatt driva den utvecklingen framåt. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702-469300, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Nolato Polymer
I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna och Kinnarps är exempel på stora kunder. Vi är cirka 110 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka och individuella entreprenörsbolag. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.

Läs mer om Nolato Polymer på, www.nolato.com

Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Materialteknik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 17 sept 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.