Framtidens Ställare

Framtidens Ställare

Till företagets enhet i Torekov söker vi nu Framtidens Ställare med intresse för utveckling inom programmering, automatisering och inte minst ledarskap.

DINA ARBETSUPPGIFTER SOM FRAMTIDENS STÄLLARE
För att lyckas i rollen som ställare tror vi att du är händig och har ett stort intresse för tillverkning, kan hantera robotprogrammering och vision-kameror d v s starta upp en avancerad produktionscell.

Du är dessutom en TEAMLEDARE, produktionschefens förlängda arm på produktionsgolvet. Du ingår i produktionsledningsteamet, och där Produktionschefen, Underhållschefen samt kollegor på andra skift också ingår. I denna grupp kallas också andra in efter behov, som t ex Ekonomichef eller Kvalitetschef. I gruppen följer vi upp produktionen, hanterar avvikelser och tar beslut i syfte att förbättra oss.

Arbetet är förlagt till skift och du arbetar i team med andra kollegor. Du ansvarar för att utföra det dagliga arbetet i produktionen enligt överenskomna instruktioner. Du har en nära dialog med processteknikerna. Du kommer också att delta i förbättringsarbetet samt vårt 5 S arbete. Körkort och tillgång till bil krävs.

DIN PROFIL
Vi ser helst att du har en utbildning på gymnasienivå, gärna inom industri. Utbildning som ställare och utbildning inom plast är ett måste. Som ställare krävs det att du är flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och har ett gott ordningssinne.

Att du har lätt för att samarbeta är något vi värdesätter högt! Du behöver känna dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. Stor vikt kommer att läggas vid personlighet och engagemang.

Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person är du händig med ett mekaniskt/tekniskt intresse och har ett driv.

VI ERBJUDER
Just nu genomgår Nolato Polymer AB en spännande förändringsresa. Under året har vi investerat ny maskinpark och utökat lager och tillsatt nya tjänster.

Nolato Polymer erbjuder en mångkulturell och förtroendefull arbetsmiljö med möjligheter till utveckling.

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra personalaktiviteter.

ANSÖK
Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Karlsson, Produktionschef Torekov på 0768-65 30 43.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till hr.polymer@nolato.com

Märk ansökan med referens "Framtidens Ställare".

Vi kommer att kalla till intervju löpande varför vi uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Mer info
Telefon 0431442200
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nolato.se/
Sista ansökningsdag 18 jan 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I våra två anläggningar i Torekov och Ängelholm arbetar Nolato Polymer AB med formsprutning av plast till framförallt svensk industri. Husqvarna, Kinnarps och SKF är exempel på stora kunder. Vi är cirka 85 anställda och står inför en expansiv tillväxt de närmaste åren. Bolaget ingår i affärsområdet Industrial Solutions. Verksamheten inom Industrial Solutions bygger på starka, individuella entreprenörsbolag, som både har en egen marknad och driver kundprojekt tillsammans med andra bolag inom affärsområdet. Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i ett framgångsrikt företag som ingår i den börsnoterade Nolato koncernen.