Ekonomichef till Nolato MediTor i Torekov

Ekonomichef till Nolato MediTor i Torekov

Nolato MediTor AB är ett framgångsrikt företag som ingår i Nolatokoncernen. Då nuvarande ekonomichef går vidare till en annan roll inom koncernen söker vi nu en efterträdare. Bolaget är i en stark tillväxtfas och förutom att säkerställa det löpande ekonomiarbetet där du också är operativt delaktig så läggs stor vikt vid affärsstyrning och utveckling av rutiner och processer. Rollen innebär också ansvar för HR-funktionen.

Till din hjälp har du två medarbetare; en ekonomiassistent och en HR-ansvarig. Du rapporterar till VD Michael Holmström och du sitter med i Nolato MediTors ledningsgrupp.

Är du intresserad av affärsutveckling och strategiarbete och vill arbeta i en operativ chefsroll i en internationell miljö? Då är detta rollen för dig!

Huvudsakliga ansvarsområden och uppgifter:
  • Leda och styra ekonomi- och HR avdelningen
  • Stötta organisationen med ekonomiska analyser
  • Leda budgetarbetet
  • Bokslut och deklarationer
  • Koncernrapportering
  • Ytterst ansvarig för HR-funktionen och uppgifter relaterade till denna
  • Ett koordinerande ansvar för IT-frågor
  • Utveckla medarbetare inom den egna avdelningen
Erfarenhet och personliga egenskaper:

För att klara rollen bra tror vi tror att du har en civilekonomexamen eller motsvarande högskoleutbildning. Du har minst 3 års erfarenhet som ekonomiansvarig, produktionscontroller eller liknande. Du har god förståelse för redovisningens alla delar och är van att själv göra bokslut. Du behöver vara stark i analys och förstå hur du ska använda sifforna för att stötta verksamheten optimalt.

Då du kommer arbeta i en internationell miljö är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på både engelska och svenska. Erfarenhet från tillverkande industri och LEAN är starkt meriterande.

Tidigare ledarerfarenhet är en fördel men inget krav. Viktigast är att du är intresserad av att leda, motivera och utveckla medarbetare genom en coachande ledarstil.

Vad erbjuder Nolato MediTor dig?

Ett stimulerande arbete i en framgångsrik, börsnoterad koncern. Du får mycket goda utvecklingsmöjligheter och får stort mandat att möta de utmaningar som framtiden erbjuder. Som Ekonomi/HR chef och medlem i ledningsgruppen har du en viktig roll i att påverka bolagets framtid.

Du kommer vara en del av en arbetsplats med god arbetsmiljö, trevliga kollegor och bra förmåner med bland annat möjlighet till frukost, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och andra personalaktiviteter.

Placeringsort: Torekov

Notera att systerbolaget Nolato Polymer i Torekov rekryterar en liknande roll. Det går utmärkt att söka till båda.

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 070 764 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller Viktoria Asp på 073 748 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nolato MediTor AB är ett framgångsrikt företag som ingår i affärsområdet Medical Systems i Nolatokoncernen, som har en sammanlagd omsättning på ca 10 miljarder kronor Nolato MediTor är ett välkänt företag i branschen och vi samarbetar sedan lång tid med ledande Life Science bolag över hela världen. Vårt företag är lokaliserat i det vackra Torekov på Bjärehalvön där vi utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter till Medicin och Läkemedelsbranschen. I vår produktion bearbetar och vidareförädlar vi de flesta polymera material, såsom silikon, plast, TPE, syntet och naturlatex. Våra kompetensområden innefattar formsprutning, doppning och extrudering. Förutom våra tillverkningsteknologier monterar vi även produkterna, både helautomatiskt och manuellt.