Produktionstekniker till Nolato MediTor AB, Båstad / Torekov

Produktionstekniker till Nolato MediTor AB, Båstad / Torekov

Produktionstekniker

Nolato MediTor befinner sig i en expansiv fas med god tillväxt i samtliga produktsegment och förstärker nu deras extruderingsavdelning med en Produktionstekniker. Nolato MediTor erbjuder utmanande arbetsuppgifter och möjligheten att påverka företagets utveckling och framtid.

Tjänsten är placerad i Torekov som ligger naturskönt på Bjärehalvön.

Som produktionstekniker vid extruderingsavdelningen kommer du att ansvara för optimering av maskiner, processer och verktyg för att säkerställa en optimal extruderingsprocess i samarbete med produktionsteamet som består av produktionsledare, kvalitetsingenjör och övriga tekniker/ingenjörer.

"Vi har inlett en spännande resa på MediTor och vi behöver förstärka med ytterligare en kompetent produktionstekniker. Arbetet som produktionstekniker är varierande och man jobbar med olika teknologier och processer tillsammans med kollegor från andra funktioner. Det är både roligt och utvecklande. Produkter som tillverkas hos oss används av patienter och sjukvårdspersonal, vilket gör att vi känner ett extra engagemang för det vi levererar"."

- Patrik Gavelin, Director Technology & Development

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
 • Ansvara för optimering av maskiner/processer och verktyg
 • Ansvara för framtagning av inköpsunderlag av maskiner/utrustning samt för inkörning av nya verktyg
 • Dokumentera process och ändringar i processflöde/produkt för att säkerställa medicinteknisk produktion enligt kundspecifikation
 • Daglig uppföljning av processtatus och aktivt arbeta med att lösa och förebygga problem
 • I projekt arbeta nära kunder och leverantörer vid utveckling av nya produkter och maskiner
 • Utföra rotorsaksanalyser och korrigerande åtgärder vid avvikelser i samarbete med produktionsteamet
 • Genomföra riskanalyser på process och produkt i samarbete med projektteam
 • Ansvara för underhåll av process och utrustning i samarbete med produktionsteamet
 • Ansvara för att Extruderingsavdelningen är i teknisk framkant genom omvärldsbevakning
Dina kvalifikationer
 • Högskoleingenjör, med kunskap av process och polymera material
 • Erfarenhet som produktionstekniker eller liknande inom extrudering
 • Erfarenhet av att jobba tillsammans med produktutvecklingsteam och produktionsteam
 • Du pratar och skriver obehindrat i både svenska och engelska
Din Profil
Vi söker dig som har kunskap och intresse av processer och processutveckling och grundläggande kunskap om krav för medicinteknisk utveckling och/eller produktion, t.ex. validering, Lean och Six Sigma. För att lyckas i rollen så krävs ett intresse av att förbättra processer, där teknisk problemlösning ses som en stimulerande utmaning och att du gillar att ta ett personligt ägarskap för uppdraget.

Du har en god förmåga att samarbeta med människor med olika bakgrunder och kompetenser samt har en positiv karaktär som är nyfiken på att ta sig an utmaningar i samarbete med kollegor. Ditt arbetssätt är strukturerat, med god dokumentationsförmåga, samt trivs med att planera och leverera med tydliga deadlines i projektform.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Nolato MediTor
Nolato MediTor AB är ett företag i stark tillväxt och ingår i affärsområdet Medical Solutions i Nolatokoncernen, som har en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor. Nolato MediTor är ett välkänt företag i branschen och vi utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter i partnerskap med globalt ledande Life Science bolag. Vi värdesätter långsiktiga och starka relationer med våra kunder. Produkter utvecklade och tillverkade i Torekov används i medicinteknisk utrustning på sjukhus över hela världen. Vårt företag är lokaliserat i det vackra Torekov på Bjärehalvön. Läs mer om Nolato MediTor på, https://www.nolato.com/en/articles/Nolato%20MediTor Eller www.nolato.com

Sökord: produktionstekniker, extrudering, polymer, processflöde, processutveckling, lean, six sigma
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 maj 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.