Rörnätstekniker/ Anläggare

Rörnätstekniker/ Anläggare

Trivs du med att arbeta mycket ute och med kroppen? Vill du ha ett utmanande jobb där du tillsammans med dina kollegor bidrar till en viktig samhällsfunktion? Ta då chansen att bli en i vårt team.

Till avdelning Rörnät söker vi nu en Rörnätstekniker/ Anläggare till driftområde Norr med placering Örkelljunga/Båstad

Avdelning Rörnät arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas vatten- och avloppsledningsnät samt investeringsprojekt inom vatten och avlopp.

Avdelningen har tre driftområden, Norr där Båstad, Perstorp och Örkelljunga ingår, Mitt där Helsingborg ingår och Söder där Landskrona, Svalöv, Bjuv och Åstorp ingår. Totalt är vi ca 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten i vårt ledningsnät, vilket innebär att ta hand om akuta läckor, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och nyanläggning av vårt vatten- och avloppsledningsnät.

Egenskaper

Vi söker medarbetare som har en positiv inställning och som lätt kommer överens med andra. Våra rörnätstekniker jobbar alltid i team och i nära samarbete med våra entreprenörer, därför är det viktigt med bra samarbetsförmåga och ett stort egenansvar.

I arbetet som rörnätstekniker kommer du i kontakt med många människor vilket ställer krav på att du är lyhörd och kan kommunicera på ett bra och tydligt sätt med medarbetare, kunder och allmänhet. Du har hög serviceanda, är engagerad och lösningsorienterad. Du är öppen, har en optimistisk inställning, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad anläggningsteknisk utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du bör ha minst några års erfarenhet av rörläggningsarbete. B-körkort är ett krav samt grundläggande datorkunskaper eftersom vi rapporterar allt digitalt. Du skall ha ett högt engagemang att arbeta mot gemensamma mål och vilja utvecklas i ditt arbete med en positiv laganda.

Mer information

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.
Provanställning på sex månader kan eventuellt bli aktuellt. Tillträde sker enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten hör gärna av dig till Dejan Tucakov, gruppchef 010-495 87 14

Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen att skicka din ansökan senast 2022-07-13. Vi tillämpar löpande urval.

NSVA

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 240 medarbetare.
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)