Produktionsmedarbetare sökes till NP Nilsson Teknikcenter

Produktionsmedarbetare sökes till NP Nilsson Teknikcenter

Vill du arbeta i ett spännande företag under tillväxt?

Vid vår nya produktionsanläggningsom ligger i Förslöv vid tågstationen, tillverkar vi bland annat Takstolar, Väggelement och Träemballage.

Uppdragen ökar och nu söker vi nya medarbetare.

Arbetsuppgifterna består av tillverkning, både självständigt och tillsammans med kollegor, av de produkter vi säljer i form av takstolar, väggelement och emballage.
  • Vid takstolstillverkningarbetar vimedförkapat virke, alltid kombinerat med ritningsläsning och mätning då de flesta takstolar vi tillverkar är unika.
  • Vid väggtillverkningarbetar vi också med förkapat virke till kundunika projekt där vi monterar stommar, gips, panel, isolering, fönster, m.m.
  • Vår emballagetillverkningomfattar mestadels återkommande träprodukter.
Som person är du praktiskt lagd och du trivs med att både arbeta självständigt som i grupp. Dessutom är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och noggrann. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna då vi letar efter en lagspelare som vill bidra till en god stämning på arbetsplatsen.Arbetet kan vara fysiskt krävande och tempot högt vid vissa perioder.

Erfarenhet av takstolstillverkning, väggtillverkning, emballagetillverkning eller kapning med NC-styrd kapmaskin ses som en fördel men är inget krav. Även enklare ritningsläsning och truckerfarenhet ses som meriterande.

Är du intresserad av att bli en av oss så skicka ett mail med en kort presentation av dig själv, du får gärna skicka med ett CV och ett personligt brev.

Skicka till:

Produktionschef mikael.roesberg@npn.se eller till
Produktionsledare arben.ramadani@npn.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.
Mer info
Område Båstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://teknikcenter.npn.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NP Nilsson är en familjeägd bygghandelskedja som verkar i södra Sverige där vi genom leveranser och butiker når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad.

Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie medan de 6 bygghandels-butikerna finns i Båstad, Grevie, Halmstad, Helsingborg, Laholm och Ängelholm.

Vid vår produktionsanläggning med tillhörande Teknikcenter tillverkar vi prefabricerade lösningar som takstolar, väggelement, emballage och kompletta villor.