Snickare på specialsnickeri!

Snickare på specialsnickeri!

Om tjänsten

Som snickare på Malens Snickeri AB ges du möjligheten att vara en del av utmanande och stimulerande uppdrag. Projekten kan variera allt från mindre renoveringar av t ex en stol till större projekt som t ex nyproduktion av ett stort kök, en trappa eller fönsterpartier till en hel villa. Du ska kunna jobba som en del av ett arbetslag men även självständigt beroende på uppdragets art.
Vår verkstad ligger i centrala Båstad men arbetet kan till viss del innebära måttagningar och montering i närliggande områden.

Arbetsuppgifter

Varierande arbetsuppgifter inom finsnickeri, allt från renovering till nytillverkning av bl a fönster, dörrar, trappor, inredningar så som kök, badrum, möbler mm.

Vi erbjuder attraktiv och ljus verkstadsmiljö i centrala Båstad. Utvecklingsmöjligheter för samtliga anställda. Uppskattning
för väl utfört arbete.

Vi söker dig som har genuint intresse för trä, hantverk och kvalité. Är positiv och har lätt för att samarbeta. Har tidigare erfarenhet inom snickeriyrket. Talar god svenska. Har B-körkort (meriterande men inget krav).
Mer info
Kontaktperson Louise Edvall
Telefon 0733944072
Email Mejla Louise Edvall
Område Båstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.malenssnickeri.se
Sista ansökningsdag 31 dec (45 dagar kvar)